Translation

Vakantiehuizen Franse kust - Frankrijk

Wij hebben een ruim aanbod van moderne vakantiehuizen aan de mooiste kuststroken van Frankrijk. Onze villa’s en vakantiewoningen aan de Franse kust zijn geschikt voor families en vrienden van 4 tot en met 24 personen. Een villa of vakantiewoning is te huur per week. Prijzen variëren per seizoen. Maak hieronder een keuze voor een regio:

Frankrijk biedt je een gevarieerde reis langs de kliffen aan de westkust, de duinen aan de doordringende blauwe zee van de Franse Rivièra tot aan het eiland Corsica met haar groene eikenbossen. Outdoor actie is wat het Franse landschap vraagt en er is voor iedereen iets te beleven. Of je uiteindelijk op je blote voeten over het golvende zand loopt of rijdend op een kabelbaan voor prachtige panorama’s, Frankrijk stelt niet teleur. De natuur is spannend met eindeloze mogelijkheden. Allez!

govilla normandie opaalkust frankrijk westkust ferienhaus vakantiewoning holiday house

Vakantiehuizen Opaalkust – Frankrijk

Hier vindt u onze prachtige villa’s, appartementen en vakantiehuizen aan de Franse westkust, de Opaalkust. Brede stranden en ruige rotsen kenmerken deze kust in het noorden van Frankrijk. Wij kunnen u bijstaan in het vinden van een geschikte vlucht en huurauto.

 


Villa’s Côte d’Azur – Frankrijkgovilla cote d'azur franse riviera huren villa zwembad luxe

Aan de Côte d’Azur bieden wij villa’s in de omgeving van Cannes, Nice, Monaco en Menton. Het gebied staat bekend als een van de duurste en meest luxueuze plekken van de wereld. Wij kunnen u bijstaan in het vinden van een geschikte vlucht en huurauto.

 


govilla corsica vakantie ferien holiday house ferienhaus ferienwohnung vakantiehuis villa huren mieten rent zwembad pool swimming modern person

Villa’s Corsica – Frankrijk

Hier vindt u onze prachtige villa’s op het Franse eiland Corsica. Toeristische trekpleisters op Corsica zijn het UNESCO erfgoed natuurreservaat Scandola, maar ook wereldberoemde wandelingen zoals de GR20 en de Mare e Monti. Op dit eiland kijkt u uw ogen uit. Wij kunnen u bijstaan in het vinden van een geschikte vlucht en huurauto.