Translation

Vakantiehuizen op het eiland Malta

malta mapMalta is een eiland in de Middellandse Zee met een grote verscheidenheid. U vindt hier prehistorische tempels, prachtige kliffen, verborgen baaien, spannende duiken en een intense geschiedenis. Het landschap is een contrast van een rotsachtige kust maar ook duizelingwekkende kalkstenen kliffen met beschutte baaien met blauw water en rood-gouden stranden. Snorkelaars en duikers kunnen hun hart ophalen in een onderwaterwereld van grotten en rosten.

Traditioneel Maltees voedsel is een mengeling van Siciliaanse en Midden-Oosterse smaken met lokale ingrediënten zoals konijn en honing. De Maltese mensen zijn warm en gastvrij: als je vraagt ​​voor een routebeschrijving lopen ze met je mee om u de weg te helpen vinden.

De hoofdstad Valletta, gebouwd door de Ridders van St. John, is een harmonieus rooster van straatjes. Mdina en Victoria zijn fortachtige heuveltop steden, als ook de wachttorens puntjes op de kust. Zelfs de vissersboten doen denken aan het verleden, hun boegen beschilderd met ogen, net als de boten van hun Fenicische voorgangers.

Malta heeft verbazingwekkende prehistorische locaties gebouwd door verfijnde tempelbouwers. Deze tempelbouwers maakten ook miniatuur beeldjes en mammoet sculpturen van ‘dikke dames’, die duizenden jaren hebben overleefd en zijn ondergebracht in de boeiende musea van Malta.

Malta is een oase van groen, gigantische tempels en torens uit verschillende tijdperken die waken over de zee. De meeste bijzondere plaats van alles ligt ondergronds: Hal Saflieni Hypogeum, een 5000-jaar-oude necropolis uitgehouwen uit de levende rots. Welkom op Malta!

 

Villa Valletta - Marsascala Malta (10-12 personen)

Prijs voorseizoen: €3350

Prijs hoogseizoen: €4900

Prijs naseizoen: €2550

Villa La Nostra Casa - Sint Julians Malta (10 personen)

Prijs voorseizoen: €2355

Prijs hoogseizoen: €2899

Prijs naseizoen: €1999

Appartement Julians - Sint Julians Malta (4 personen)

Prijs voorseizoen: €1349

Prijs hoogseizoen: €1499

Prijs naseizoen: €1149

Villa "Perla de Mediterraneo" in Mellhiea (16 personen)

Prijs voorseizoen: €2100

Prijs hoogseizoen: €2650

Prijs naseizoen: €1850

Villa "Sea and Beach" in Gharb, Gozo (8)

Prijs voorseizoen: €1490

Prijs hoogseizoen: €2170

Prijs naseizoen: €1250