Translation

Vakantiehuizen aan de Nederlandse kust

nederlandse ferienhaus ferienwohnung ameland buchen mieten kuste strand seeDe Nederlandse kust is het hele jaar door heerlijk. In de warmere zomerperiode om te zwemmen en te zonnen, en in de najaars- en winterperiode om lekker uit te waaien. U kunt genieten van eindeloze stranden, mooie wolkenluchten en een stevige branding. Na afloop kunt u dan uitrusten met een kop koffie of een uitgebreide maaltijd in één van de vele strandtenten die het gehele jaar geopend zijn.

Witte schuimkoppen op de Noordzee, schitterende wolkenluchten en eindeloze stranden; wandelen langs de Nederlandse kust is bijzonder mooi. Met zo’n 250 kilometer prachtige kust en duinen heeft u in Nederland de stranden voor het uitkiezen. Wilt u met de hond op vakantie? De Nederlandse kust is met haar hond vriendelijke stranden, strandpaviljoens en accommodaties speciaal ingericht op huisdieren, uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met de hond.

nederlandse kust ferienhaus ferienwohnung mieten holiday house rent vakantie govilla aan zee strandWaddeneilanden

Ameland is een van de Waddeneilanden. De natuurlijke pracht en rust van Ameland, ook wel bekend als de Waddendiamant, heeft dit eiland in 2009 de Quality Coast Award bezorgd. De natuurgebieden De Hôn en Het Oerd huisvesten fantastische flora en fauna, en het eiland heeft een rijke geschiedenis van walvisvaart en koopvaardij. Ontdek Ameland met zijn 56 meter hoge vuurtoren en pittoreske dorpen en boerderijen. Probeer een paar van de culinaire specialiteiten van het eiland, zoals roggebrood, boerderijkaas, mosterd en meerval. Een glaasje authentieke Amelander likeur heet een Nobeltje. Nobel fietsverhuur is de enige fietsverhuur met vestigingen in Nes, Hollum en, Ballum en 2 servicepunten in Buren. Daardoor bent u verzekerd van een goede en snelle service.

De Hollandse kust

Van het meest noordelijke puntje van Noord-Holland tot het meest zuidelijke strand van Zuid-Holland. Langs de gehele Hollandse kust vindt u uitmuntende fiets- en wandelpaden. Een van de hoogtepunten van de kust is Callantsoog. Want het breedste en witste strand van Nederland ligt nabij Callantsoog. En vlakbij liggen ook de hoogste en breedste duinen van Nederland; het bosrijke gebied van Schoorl. Met zijn 54 meter is de Radarduin de hoogste duin van Nederland.

Vakantiehuis "Het duinhuis", Ballum, Ameland (4)

Prijs voorseizoen: €950

Prijs hoogseizoen: €1650

Prijs naseizoen: €1250

Villa "Amelandia", Ballum, Ameland (8)

Prijs voorseizoen: €1299

Prijs hoogseizoen: €2100

Prijs naseizoen: €1199