Amalfikust (Campania)

Onze villa’s en vakantiewoningen aan de Italiaanse kust zijn geschikt voor 4 tot en met 24 personen. Een villa of vakantiewoning is te huur per week. Prijzen variëren per seizoen.

Vanaf € 6800

Villa “Capitano del Mare”, Maiori (14 personen)

Luxe villa met zwembad van 18 meter bij 8 meter, 6 slaapkamers, 6 badkamers, zeezicht, rustig gelegen aan de Amalfikust. Geniet u hier van uw welverdiende vakantie in alle rust en in luxe. De villa is geschikt voor 14 personen. Bij aankomst kunt u wanneer u door de poort bent doorrijden tot aan de villa […]

Bekijk villa
Vanaf € 6600

Villa “Amalfiküste”, Sorrento (14 personen)

Villa met 6 slaapkamers, 5 badkamers, zwembad, zeezicht en 3 verschillende terrassen met uitzicht op zee en Vesuvius. Geniet hier van uw luxe vakantievilla met zeezicht. De villa is van een Duitse, bevriende eigenaar en staat op een van de mooiste locaties in Sorrento. Het is gelegen op een heuvel op 6 kilometer van het […]

Bekijk villa
Vanaf € 2215

Villa "Amalfikust" in Sorrento (5 personen)

Luxe villa met zeezicht, 3 badkamers, 2 slaapkamers en met gebruik van zwembad aan zee, op 600 meter van het strand en op 1 kilometer van het centrum van Sorrento aan de Amalfikust.

Bekijk villa
Vanaf € 3780

Villa "Marinella", Praiano, Amalfikust (10)

Vakantiehuis met zwembad, 4 slaapkamers, 2 badkamers, uitzicht op de Amalfikust, op 15 minuten wandelen van het strand van Praiano.

Bekijk villa
Vanaf € 1599

Villa "Romania" in Sorrento, Amalfikust (9)

Nieuwe villa met zeezicht en zwembad, 4 slaapkamers en 3 badkamers, op 8 kilometer van Massa Lubbrense aan de zijde van de Amalfikust bij Sant Agata. De villa beschikt over wifi, een kindvriendelijk zwembad in een omheinde tuin.

Bekijk villa
Vanaf € 6500

Villa "Azurro", Sorrento, Amalfikust (16)

Luxe villa met 8 slaapkamers, 6 badkamers, recreatiezaal, zwembad van 14 x 6 meter, garage, grote tuin en zeezicht, op 2 kilometer van het strand van Massa Lubrense Sorrento. Grote villa op unieke locatie aan de Amalfikust voorzien van omheinde tuin, wifi en airconditioning.

Bekijk villa
Vanaf € 1349

Villa "Simona", Praiano (8)

Vakantiehuis voor 8 personen met zwembad en zeezicht aan de Amalfikust met 3 aparte slaapkamers en extra bed in woonruimte, 2 badkamers, rustig gelegen op 300 meter van het centrum.

Bekijk villa
Vanaf € 1249

Appartement "Volare", Termini (6)

Kleinschalig appartementengebouw met een groot zwembad, zeezicht en op 15 kilometer ten zuiden van Sorrento, op 3 kilometer van het strand. Twee aparte slaapkamers en 2 extra bedden in de woonruimte.

Bekijk villa
Vanaf € 1490

Casa "Bella Mare", Marmorata (6)

Modern vakantiehuis met frontaal zeezicht, klein privéstrand, 3 aparte slaapkamers en 2 badkamers aan de Amalfikust nabij Marmorata-Ravello.

Bekijk villa
Vanaf € 1290

Casa "Praiano" in Praiano (5)

Vakantiewoning aan de Amalfikust in het plaatsje Praiano, met 2 aparte slaapkamers, 2 badkamers en frontaal zeezicht vanuit alle kamers.

Bekijk villa