Translation

Garanties

Wij doen u de volgende garanties:

 

Moderne vakantiehuizen op toplocaties

In 2005 is het bedrijf opgericht onder de naam GoVilla Vakanties. In april 2011 is de naamswijziging GoVilla Moderne Vakantiehuizen doorgevoerd. Zo kunnen we de nadruk leggen op onze onderscheidende waarde; de bemiddeling in het verhuren van modern ingerichte vakantiehuizen op toplocaties in Europa.

Exclusief aanbod

GoVilla Moderne Vakantiehuizen is een SEPR erkend bemiddelingsagentschap in vakantiehuizen. Wij bemiddelen tussen u en de eigenaar van een vakantie accommodatie. U boekt rechtstreeks bij de eigenaar van een vakantie accommodatie. Wij beschikken over de erkende diploma’s welke verplicht zijn bij het uitvoeren van ons vak.

Rechtstreeks boeken bij de eigenaar

GoVilla Moderne Vakantiehuizen heeft geen lidmaatschap van SGR of ANVR. Dit is ook geen verplichting. Bent u dan uw geld kwijt wanneer wij niet meer zouden bestaan? Nee, uw vakantie kan ten alle tijde doorgaan omdat u rechtstreeks boekt bij de eigenaar van de accommodatie. De eigenaren en GoVilla Moderne Vakantiehuizen hebben op deze manier uw vakantie verzekerd.

Wij spreken uw taal

Wij kunnen alles voor u te regelen zoals een vlucht, huurauto, ballonvlucht, wijnproeverij, etc. Hebt u speciale verzoeken of vragen? Ons team is 24 uur per dag bereikbaar en spreekt 8 talen; Nederlands, Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Grieks en Portugees.

Stuur ons een mail of neem telefonisch contact +31 (0)5 15 76 40 05 met ons op.

 

Vriendelijke groet,

Albertus N. Boddema
Eigenaar

 

GoVilla Moderne Vakantiehuizen

KvK-nummer: 53365070

BTW: 102385385B02