Sluiten

Garanties

Wij doen u de volgende garanties:

– Moderne vakantiehuizen op toplocaties aan zee of aan de piste in Europa;
– Wij verhuren exclusief en op aanvraag voor de eigenaar van het vakantiehuis;
– U hebt bij ons één contactpersoon voor al uw vakantie wensen;
– Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor onze gasten;
– U krijgt ondersteuning in uw eigen taal, ons team spreekt 8 talen;
– Uitgebreide informatie over de regio waar u verblijft met onze persoonlijke tips.

Moderne vakantiehuizen op toplocaties

In 2005 is het bedrijf opgericht onder de naam GoVilla Vakanties. In april 2011 is de naamswijziging GoVilla Moderne Vakantiehuizen doorgevoerd. Zo kunnen we de nadruk leggen op onze onderscheidende waarde; de bemiddeling in het verhuren van modern ingerichte vakantiehuizen op toplocaties in Europa.

Exclusief aanbod

GoVilla Moderne Vakantiehuizen is een SEPR erkend bemiddelingsagentschap in vakantiehuizen. Wij bemiddelen tussen u en de eigenaar van een accommodatie. U boekt rechtstreeks bij de eigenaar van een accommodatie. Wij beschikken over de erkende diploma’s welke verplicht zijn bij het uitvoeren van ons vak. De vakantiehuizen die wij aanbieden worden niet via andere tussenpersonen aangeboden tenzij Govilla dit akkoord heeft bevonden en afgesproken met de eigenaar van het huis.

Uw vakantiehuis gegarandeerd indien Govilla niet meer bestaat of in geval van overmacht:

GoVilla Moderne Vakantiehuizen heeft geen lidmaatschap van SGR of ANVR. Dit is ook geen verplichting. Bent u dan uw geld kwijt wanneer wij niet meer zouden bestaan? Nee, uw vakantie kan ten alle tijde doorgaan. De eigenaren en GoVilla Moderne Vakantiehuizen hebben op deze manier uw vakantie verzekerd. Govilla regelt wel uw betalingen bij de eigenaar. Indien Govilla niet meer zou bestaan dan neemt de eigenaar uw vakantie over en zal uw vakantie gewoon doorgaan. Deze regeling wordt op elke factuur van een reservering bevestigd. In Duitsland noemt men deze regeling een Sicherungschein. In geval van plotseling overlijden van de eigenaar van het vakantiehuis, brand of verwoesting door natuurrampen is Govilla niet verantwoordelijk. Dit is overigens in de gehele branche het geval bij alle bemiddelaars en tussenpersonen. Op deze manier is er dus geen dure belangenorganisatie of fonds nodig om uw vakantie veilig te stellen.

 

Stuur ons een mail of neem telefonisch contact +31 (0)5 15 76 40 05 met ons op.

Vriendelijke groet,

Albertus N. Boddema
Eigenaar

GoVilla Moderne Vakantiehuizen

KvK-nummer: 53365070

BTW nummer (Mehrwertsteuer): NL001395085B85