Sluiten

Bent u graag op Corsica maar niet in de drukte? Dan bent u hier op de juiste locatie van rust. Gelegen op 30 kilometer van Porto Vecchio bevindt deze villa zich in een baai aan het strand van Cala Rossa. In een omgeving waar weinig tot geen toerisme is en waar het kristalheldere water u uitnodigt om te komen snorkelen.

De villa is omheind en voorzien van een eigen tuin. Palmbomen en cypressen horen bij het eiland Corsica en deze zult u dan ook aantreffen rond de villa. De witte stranden van het eiland komen met name voor aan deze kant van Porto Vecchio.

Geniet u van uw welverdiende rust en de geuren van de mediterrane fruitbomen en de blauwe luchten van dit eiland in de Middellandse zee.

Buiten de villa vindt u een prachtig zwembad met terras. Ligbedden en parasols zijn aanwezig. In de villa vindt u de ruime woonkamer welke is ingericht met modern, nieuwe interieur zoals GoVilla Moderne Vakantiehuizen dat graag ziet. Bij onze selectie op Corsica is hier dan ook rekening mee gehouden.

De woonkamer beschikt over wifi en airco. Er is een flatscreen tv aanwezig. De keuken is modern ingericht en voorzien van alle faciliteiten zoals o.a.: vaatwasmachine, koelkast, vriesvak, magnetron, oven, kookgerei, koffiemachine, wasmachine, droger.

Er bevinden zich 3 aparte slaapkamers in de villa. Een kamer met tweepersoonsbed en 2 kamers met elk 2 enkele bedden. Daarnaast is er nog een bed die geplaatst kan worden waar u wenst. Het achtste bed is een kinderbed.

Er zijn 2 ruime badkamers met bad, wastafel, douche en toilet.

 

 

 

 

Prijzen per week

januari t/m maart: 1350,-

april en mei: 1550,-

juni: 1890,-

juli en augustus: 2350,-

september: 1870,-

oktober: 1375,-

november en december: 1350,-

schoonmaak: 60 euro

borg: 900,-

 

 

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Een greep uit ons aanbod


Appartement "Delfino" in El Medano (4 personen)

Dit moderne appartement met zeezicht is gelegen op slechts 8 kilometer van de luchthaven Tenerife Sur en een heerlijke gelegenheid om in de wintermaanden te genieten van het warme weer op Tenerife.

Bekijk de villa

Chalet "Haus am Zeller", Zell am Ziller (10-12)

Geniet u van de wijdse uitzichten en de luxe van het chalet met sauna wanneer u op de ski vanuit de liften naar het chalet bent gekomen. Chalet met 5 slaapkamers en 2 ruime badkamers.

Bekijk de villa

Vakantiehuis "Westerland", Sylt (6)

Adem de zuivere zeelucht van het eiland Sylt, ervaar de luxe op het eiland, een droombestemming, ver weg en toch dichtbij. Villa met 3 slaapkamers en 3 badkamers aan zee.

Bekijk de villa