Sluiten

Geniet u van de luxe in het kleinschalige complex aan het Comomeer in de gezellige badplaats Menaggio. U heeft alle faciliteiten ter beschikking zoals een buitenzwembad, een overdekt zwembad, verwarmd, fitnesszaal. In het appartement welke zich bevindt op de 1e verdieping heeft u een prachtig uitzicht.

Op slechts 500 meter wandelen van de hoofdstraat van Menaggio. In het appartement ziet u een grote woonkamer met moderne designmeubels, lederen banken en goede stoelen. Er is een eethoek voor 10 personen welke grens aan de zeer modern uitgeruste keuken die is voorzien van : kookplaten, vaatwasmachine, koelkast, vrieskist, magnetron, koffiemachine, oven, kookgerei, wasmachine, droger.

In de gehele woning is er wifi internet. Eveneens is er een sat-tv in de kamer en ook op de slaapkamers te vinden. Er zijn 4 aparte slaapkamers waarvan 2 kamers met tweepersoonsbedden. De andere 2 kamers beschikken over een ruim stapelbed welke ook geschikt is voor volwassenen en op 1 kamer is een extra eenpersoonsbed.

U kunt gebruik maken van 2 ruime badkamers waarvan een badruimte met wastafel, douche, toilet en bad. De andere ruimte heeft een jacuzzi en zogenaamde “powerdouche”. Er zijn eveneens 2 aparte toiletten.

    

      

 

 

 

Menaggio is gesitueerd op de westoever van het Comomeer op de plaats waar de rivier de Sanagra uitmondt. Ten westen van de plaats ligt het Valle Menaggio waardoor de belangrijke verbindingsweg naar het Zwitserse Lugano loopt. Menaggio behoort tot de meest toeristische plaatsen van het meer. Zo was het een geliefde vakantieplaats van onder meer de Britse staatsman Sir Winston Churchil die er graag schilderde en Nederlander Robert Long. Menaggio telt vele hotels en een lange promenade langs het meer. Het hart van Menaggio is het Piazza Garibaldi dat gelegen is tussen het meer en de kerk Santo Stefano. Vanuit Menaggio vaart een veerdienst naar de plaatsen Varenna en Bellagio aan de overzijde van het meer. Eveneens bent u in korte tijd in Lugano aan het Lago di Lugano.

 

Prijzen per week

november en december: 2599,-

kerst en oud en nieuw per week: 3290,-

januari t/m maart: 2590,-

april: 2699,-

mei: 3290,-

juni: 3390,-

juli en augustus: 3990,-

september: 3390,-

oktober: 2699,-

schoonmaakkosten: 80,- per verblijf.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Een greep uit ons aanbod


Villa "Vista di Golfo" in Sorrento (10)

Zeer luxe villa aan de Golf van Napels, op 200 meter van het strand in Sorrento waar u zult genieten van al het luxe. Villa met 5 slaapkamers en 5 ensuite-badkamers.

Niets gevonden.

Bekijk de villa

Villa "Mozaque" in Cannes (10)

Geniet u van de rust, de unieke sfeer van deze villa nabij het centrum van Cannes en aan de Middellandse zee. Villa met 4 slaapkamers en 2 badkamers.

Bekijk de villa

Villa “Zaragoza” Sa Rapita (8 personen)

Luxe villa met 4 slaapkamers, 4 badkamers, zwembad en fraai zeezicht vanuit alle kamers. Gelegen in het zuiden van Mallorca nabij de Urbanizacion Sa Rapita. Geniet u hier van uw welverdiende rust. Deze luxe villa is geschikt voor 8 personen. Aangekomen bij de villa is er voldoende parkeergelegenheid voor enkele auto’s. Wenst u een advies […]

Bekijk de villa