Sluiten

Aan de voet van de duinen en de zee kunt u hier genieten van uw welverdiende vakantie aan zee in België.

Oostduinkerke beschikt over mooie winkels en restaurants. In de zomer kunt u het zwembad in de openlucht bezoeken welke is gelegen op het strand.

Kenmerken appartement:
living, T.V. kleur groot scherm, radio, keuken, electrisch fornuis, oven, microgolfoven (magnetron), vaatwas, bestek en kookgerei, 3 slaapkamer(s), 2-persoonsbed(den), 4 x 1-persoonsbed(den), donsdekens, badkamer met ligbad, badkamer met ligbad met douche, terras, zonneterras, tuinzetels of terrasstoelen.

 

 

 

 

De badplaats staat bekend om de garnalenvissers te paard! De jeugd kan gaan stappen in discotheek de Viking en ook in de Bowling is er in de avonden veel vertier! De vele musea in de buurt zoals het visserijmuseum en Delvauxmusuem zijn de moeite waard. In de offerte zal GoVilla u deze bezienswaardigheden benoemen.

Prijzen

Prijzen per week van april t/m mei: 989,- euro
Prijzen per week in juli, augustus en september: 1390,- euro
Prijzen per week in oktober: 889,- euro
Prijzen per week van november t/m maart: 689,- euro
Schoolvakanties zie hoogseizoentarief.
Prijzen per weekend: 559,- euro

schoonmaakkosten: 70,-

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Een greep uit ons aanbod


Appartement "Strandparel", Borkum (4)

Het levendige eiland Borkum nodigt u uit om eens een bezoek te brengen aan “Strandparel”, een van de meest luxe vakantiehuizen op het eiland. Vakantiewoning met 2 slaapkamers en 2 badkamers.

Bekijk de villa

Villa “Cervo”, Porto Cervo (10+2 personen)

Luxe villa voor 10 personen, met 6 slaapkamers en 5 badkamers, fraai zwembad en prachtig uitzicht op 150 meter van het centrum en het strand. Tijdens onze dienstreis naar Sardinië hebben wij deze villa bezocht. De zeer gastvrije eigenaar heeft ons prima ontvangen en wij hebben de gehele villa bekeken. De villa bestaat uit een […]

Bekijk de villa

Villa "La Côte de Nice" in Nice (8 personen)

De Zuidfranse stad Nice, met Italiaanse invloeden genaamd Nizza, is een betoverende stad aan de Middellandse zee. Villa met 4 slaapkamers en 3 badkamers aan de Côte d’Azur.

Bekijk de villa