Sluiten

Hier in het noorden van Denemarken waar u de mooiste stranden van het land kunt bewonderen. Hier geniet u van de zon en de witte duinen die recht voor uw villa liggen. In deze prachtige omgeving verblijft u in deze strandvilla de luxe.

Aan de overkant ziet u Zweden liggen terwijl u geniet van het grote terras met fraaie, verwarmde zwembad. In de villa is alles in witte kleuren ingericht. De houten vloer geeft het vakantiehuis een warm uiterlijk. De villa is voorzien van alle luxe die u zich maar kan wensen. Er zijn 2 mooie badkamers met douche, wastafel, toilet en vloerverwarming.

U kunt gebruik maken van 3 slaapkamers voor 2 personen. Er zijn 2 slaapkamers met tweepersoonsbedden en een kamer met 2 enkele bedden.

In de woonruimte vindt u een ruime zithoek voorzien van comfortabele meubels en sofabank. Er is een ruime eethoek voor 6 personen welke grenst aan de moderne keuken. De keuken is voorzien van nieuwe kookfaciliteiten, kookgerei, vaatwasmachine, wasmachine, droger, koffiemachine, oven, magnetron.

Buiten op het terras kunt u de jacuzzi aansluiten en genieten vanaf uw ligbed van het fraaie uitzicht. Eveneens zijn er 2 overdekte terrassen indien u in de avond heerlijk beschut wilt zitten.

 

 

 

Tisvildeleje ligt aan de mooie kust van Noord-Zeeland, direct aangrenzend aan het mooie beschermde natuurgebied, Tibirke Bakker, met de met heide bedekte heuvels en het fantastische uitzicht over het meer Arresø, het bos Gribskov en het Roskilde Fjord. Hier kun je genieten van een afwisselende vakantie, zoals heerlijk luieren op het kindvriendelijke zandstrand maar ook van de gezelligheid van Tisvildeleje met vele uitnodigende restaurantjes, galerieën, winkeltjes en ‘s-zomers elke zaterdag een vlooienmarkt.

Zowel in Tisvildeleje als in Liseleje (9 km) vinden in de zomer allerlei activiteiten plaats. Verheug jullie op het Dragefestival (vliegers), de marktdagen, het midzomerfeest met de fakkeltocht en nog veel meer. Visliefhebbers kunnen uitstekend vissen langs de kust van Nordsjælland. Verder vinden jullie hier ook meerdere golfbanen. Asserbo Golfklub (14 km) is de oudste en beste golfclub van Denemarken en ligt in een heerlijk natuurgebied bij Arrenakke Bakke. Deze golfbaan is een uitdaging voor zowel gevorderde als beginnende golfers. Bij Rågeleje (9 km) ligt Heatherhill, een prachtig beschermd natuurgebied met steile hellingen direct aan de kust. Een populaire sport alhier is het paragliden.

 

Prijzen per week

januari t/m maart : 3790,-

april: 3990,-

mei: 4100,-

juni: 4300,-

juli en augustus: 4750,-

september: 4400,-

oktober: 3800,-

november: 3500,-

december: 3450,-

kerst en oud en nieuw: 3990,-

bovengenoemde prijzen zijn richtprijzen, bij uw aanvraag zullen wij u een offerte sturen met de exacte tarieven.

 

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Een greep uit ons aanbod


Vakantiehuis “Marcegiani”, Perinaldo (8 personen)

Gezellig vakantiehuis in de heuvels in het direkte achterland van de kust. Het huis beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers en een fraai zwembad in de mediterrane tuin. Aan de Ligurische kust vindt u de vakantiehuizen en villa’s niet direkt aan zee. De kuststrook aan het strand is vroeger al als eerste ingenomen door […]

Bekijk de villa

Vakantiehuis "Panoramaberg" in Fügen (8 personen)

Bent u liefhebber van veel sneeuw, prachtige vergezichten en wilt u in een ruime accommodatie met moderne meubels uw wintersportvakantie vieren? Geniet u dan in dit ruime chalet met 4 slaapkamers, sauna en 2 badkamers te Fügen, Zillerthal.

Bekijk de villa

Vakantiewoning Sylt aan zee, Sylt (4 personen)

Luxe vakantiewoning met 2 slaapkamers, 1 ruime badkamer, wifi, terras, sauna, op 200 meter van het strand van Westerland op het eiland Sylt in de Noordzee voor de kust van Denemarken.

Bekijk de villa