Sluiten

Op ca. 100 kilometer van het vliegveld van Milano Malpensa is het merengebied tussen het Lago di Lugano en Lago di Como zeer goed te bereiken. Vanaf Lugano is het nog 20 kilometer naar deze streek vanaf het treinstation.

De villa is zeer rustig gelegen, aan de voet van de heuvels van het kleine dorp Corrido, onder aan het meer. Naar het drukkere Porlezza is het nog 2 kilometer waar u meerdere winkels en uitgaansmogelijkheden vindt.

Deze luxe villa aan het meer van Lugano is ingericht in de gezellige romantic italian style maar dan wel met nieuwe meubels. De woonkamer is weer in een moderne designstijl ingericht. Overal in de villa geniet u van het fraaie uitzicht over het meer van Lugano. De grote tuin aan de voorzijde bestaat uit een grasveld met groot terras voorzien van terrasstoelen, ligbedden en parasols.

In de woonruimte van de villa zijn comfortabele stoelen en loungebanken aanwezig. Ook in de wintermaanden is de villa goed verwarmd met cv. Vanuit de woonkamer geniet u van de subtropische omgeving van het Lago di Lugano in al zijn facetten. Palmbomen, cipressen, azuurblauw water. In de avond ziet u de zon ondergaan en eveneens geniet u hier elke dag van de rust en het kabbelen van het water.

In de villa vindt u 3 ruime slaapkamers voor 2 personen en 2 ruime badkamers. Twee slaapkamers met tweepersoonsbedden bevinden zich op de eerste verdieping waar u eveneens de grote badkamer vindt met bad, douche, bidet, wastafel en toilet. Op de begane grond is een slaapkamer met groot stapelbed en een slaapcouch waarvan u een volwaardig tweepersoonsbed kunt maken. Hier bevindt zich de 2e badkamer met wastafel, douche en toilet.

In de villa kunt u gebruik maken van een wasmachine en droger. Er is gratis wifi in de villa. In de keuken zijn alle moderne faciliteiten aanwezig zoals: vaatwasmachine, koelkast, vrieskist, magnetron, oven, kookplaten, koffiemachine, kookgerei.

Grenzend aan de keuken vindt u een eethoek voor 8 personen. Uiteraard is het mogelijk om via de schuifdeuren op het terras te gaan dineren en/of te ontbijten.

 

 

 

 

Prijzen per week

juli en augustus: 6250,-

september: 4950,-

oktober: 4750,-

november en december: 3850,-

kerst en oud en nieuw per week: 4750,-

januari t/m maart: 3900,-

april: 4100,-

mei: 4850,-

juni: 4950,-

bijkomende kosten:

geen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Een greep uit ons aanbod


Vakantiehuis "Luganalli", Albogasio (4)

Traditioneel Italiaans huis met zicht op het meer van Lugano, met 1 aparte slaapkamer voor 2 personen en een slaapcouch in de woonruimte. Een prachtig zwembad en tuin.

Bekijk de villa

Villa “San Remo”, Perinaldo (8+1 personen)

Stijlvolle villa in de heuvels in het direkte achterland van San Remo nabij het dorpje Perinaldo, voorzien van 4 slaapkamers, 3 badkamers, fraai zwembad van 10×5 meter. Geniet u van uw welverdiende rust tijdens uw vakantie in deze luxe villa aan de Ligurische kust. Gelegen in een mediterrane tuin is deze villa een prachtige lokatie […]

Bekijk de villa

Villa "Estrella del Sur" in Es Cubells, Ibiza (14 personen)

Droom van deze villa en geniet u nu alvast van de sfeer van het eiland, de zon en de ruisende golven.

Villa met 7 slaapkamers en 4 badkamers.

Bekijk de villa