Sluiten

Zeer landelijk gelegen domein met  2 vakantiehuizen in spiegelbeeld. De 2 huizen zijn identiek aan elkaar en kunnen afzonderlijk gehuurd worden of in zijn geheel. Het huis “Westhoek 1” is geschikt voor 6 personen en de “Westhoek 2” is geschikt voor 10 personen. Beide vakantiehuizen hebben identieke meubels en uiterlijk.

In het directe achterland van de kust van De Panne en Koksijde vindt u de cultuursteden Veurne en Diksmuide. Tussen Veurne en De Panne vindt u het kleine dorp Beauvoorde. Nabij dit kleine dorp vindt u deze vakantiehuizen in landelijk poldergebied. Goed te bereiken op de fiets of met de auto vanaf de kust. Voor fietsliefhebbers is dit uiteraard een mooi gebied om te verkennen. Aan de grens met Frankrijk rijdt u vanaf deze plaats naar bijvoorbeeld Ieper, Passendaele en de Kemmelberg.

Het vakantiehuis beschikt over een moderen woonkamer met goede banken en stoelen. U kunt gebruik maken van sat-tv en wifi in het hele huis. Beneden is er een apart toilet. De keuken is voorzien van alle kookfaciliteiten zoals: oven, kookplaten, magnetron, vaatwasmachine, koffiemachine, kookgerei. In de woonkamer is een dvd.

Op de verdieping vindt u 2 ruime slaapkamers waarvan een kamer met tweepersoonsbed en een kamer met 2 grote stapelbedden, ook geschikt voor volwassenen.

In Ieper kunt u een bezoek brengen aan het Museum In Falnders Fields die u de geschiedenis laat zien waar dit gebied zo bekend om is geworden, de 1e Wereldoorlog. De Kemmelberg is een heuvel bij het dorp Kemmel in de provincie West-Vlaanderen en is met zijn 156 meter het hoogste punt van de provincie. De heuvel ligt een half kilometertje ten zuidwesten van het dorspcentrum van Kemmel, op de grens met de deelgemeenten Loker en Dranouter. Het huis staat aan de mooie kant van de Kemmelbergroute.

 

Prijzen per week-weekend-midweek

Prijzen geldig voor alle maanden van het jaar

weekend: vrijdag 16.00 t/m zondag 18.00: 765,-

lang weekend: vrijdag 16.00 t/m maandag 10.00: 900,-

midweek: maandag 17.00 t/m vrijdag 10.00: 999,-

week: 1150,- (november t/m maart 200,- euro korting)

schoolvakanties en juli een augustus enkel per week: 1350,-

schoonmaakkosten: 70,- per verblijf

borgsom: 100,-

bedlinnen en handdoeken zijn inclusief

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Een greep uit ons aanbod


Villa “Rey del Mallorca”, Son Gual (14 personen)

Luxe villa op 2 kilometer buiten het plaatsje Son Gual op ca. 7 kilometer van zee en de Playa de Palma, El Arenal. Rustige lokatie, ideaal voor familie en vriendengroep die niet te ver van al het vertier willen verblijven die de Playa de Palma te bieden heeft. Son Gual is als kleine Urbanizacion de […]

Bekijk de villa

Villa "Passion" in Condette (12)

Vakantiehuis voor 10 tot 12 personen met 5 aparte slaapkamers en 2 badkamers, zwembad in de tuin met terras, op 1 kilometer van zee, gelegen tussen Condette en Hardelot. Vakantiehuis te Nord-Pas de Calais voorzien van wifi en airconditioning.

Bekijk de villa

Penthouse "La Palmasa" in Calahonda (6 personen)

Geniet u van de luxe, het prachtige uitzicht over de Middellandsezee en de rustige boulevard in deze nieuwe badplaats aan de Costa del Sol.

Penthouse met 3 slaapkamers en 2 ruime badkamers.

Bekijk de villa