Sluiten

Voor de liefhebber van strand en cultuur bent u hier op het juiste adres. Het vakantiehuis ligt in het glooiende landschap in het achterland van de Franse Opaalkust. Dit vakantiehuis heeft een verwarmd privé zwembad en is een heerlijke plek om met het gezin te relaxen. Bij aankomst kunt u genieten op het terras van een goede wijn of in de ochtend van uw ontbijt. Het terras is gelegen op het zuiden waardoor u bij het zwembad de gehele dag van de zon kunt genieten. Bij een slechtere dag kunt u het zwembad sluiten met een overkapping. Het zwembad is 8×4 meter en is verwarmd.

Er is rond het huis voldoende ruimte voor kinderen om veilig te kunnen spelen. We spreken dan ook van een kindvriendelijk vakantiehuis aan de Franse Opaalkust. De stranden liggen op 7 kilometer en zijn goed bereikbaar met de auto of te voet. In deze omgeving kunt u heerlijk wandelen.

Indeling

  • Terras met verwarmd en overdekt zwembad.
  • Woonkamer met internet en satelliet televisie
  • Keuken voorzien van vaatwasmachine, oven, magnetron, koelkast, vriesvak, oven, fornuis, koffiemachine en broodrooster.
  • Wasmachine en toilet op de begane grond.
  • Slaapkamer met tweepersoonsbed.
  • Badkamer met wastafels, douche en toilet.

 

 

Aan zee vindt u o.a. het museum Batterie Todt, waar in de oorlog de Duitsers enkele kanonnen plaatsten om raketten af te vuren op Engeland en getracht hebben om de kustlijn van de Franse Opaalkust te verdedigen.

U kunt hier de steden Boulogne sur Mer en Calais bezoeken. Naar het zuiden rijdt u richting Boulogne naar Normandië en naar het noorden richting Calais.

Er zijn in de omgeving wisselende stranden van zand en kiezel.

 

Prijzen per week

maand per week (€)
januari 595
februari 595
maart 595
april 695
mei 695
juni 895
juli 1.050
augustus 1.050
september 795
oktober 695
november 595
december 595
kerst / jaarwisseling 695

Bijkomende kosten: Schoonmaak € 160,- per verblijf. Geen borgsom.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

vakantiehuis met zwembad met overkapping.

MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Een greep uit ons aanbod


Vakantiehuizen "Berck" in Berck, Opaalkust (6)

Equihen Plage-Hardelot  ligt 5 kilometer ten zuiden van Boulogne sur Mer. Het gebied ligt op ongeveer 45 minuten rijden vanaf de grens met België. De kustlijn die verandert ten zuiden van Calais behoorlijk wanneer u aankomt bij Cap Blanc Nez en Cap Gris Nez. De hoge krijtsteenrotsen toren hier ver boven zee uit en u ziet in de verte de Engelse kust. Ten zuiden van Cap Blanc Nez rijdt u richting Wimereux en Ambleteuse naar Boulogne sur Mer. De oude stad met zijn stadsmuren is zeker de moeite waard. De haven heeft de verbinding met Engeland waar u o.a. een dagtocht kunt maken. In de binnenstand zijn goede restaurants en gezellige café’s. De winkels van Boulogne zijn ook de moeite om te bezoeken. Een van de grootste winkelcentra van Europa vindt u in Calais.

Bekijk de villa

Villa "Santa Barbara", San Pedro (6)

Luxe villa op 1,5 kilometer van het strand, met luxe inrichting, zwembadterras met zeezicht, 3 slaapkamers en 3 badkamers, gelegen in luxe omgeving van golfbanen, tussen Estepona en Puerto Banus in urbanizacion San Pedro de Alcantara. Voor uw luxe vakantievilla aan de Costa del Sol in Zuid-Spanje.

Bekijk de villa

Villa "Playa de Palma", El Arenal (10 personen)

Luxe villa met 5 slaapkamers en 4 badkamers aan de Playa de Palma, Arenal. Villa beschikt over een verwarmd zwembad, groot terras met loungebanken, uitzicht op zee. Rustige ligging buiten El Arenal, op loopafstand van de restaurants, winkels, terrassen en uitgaansleven. De villa is vvoorzien van wifi.

Bekijk de villa