Sluiten

Deze grote, luxe villa bevindt zich niet in de buurt van een dorpje. Geheel vrijstaand is dit de ideale lokatie voor een familie of vriendengroep die wil genieten van het uitzicht, het zwembad en het strand.

Ten zuiden van Ajaccio is deze villa te vinden in een bergachtig landschap, beneden aan het strand. Gelegen op 45 kilometer ten zuidwesten van Ajaccio. De grote villa beschikt over een grote, tropische tuin met palmen den prachtige bloemen. Diverse terrassen met uitzicht over de Middellandsezee. Het zwembad grenst aan een terras met zeezicht. Via een trap staat u binnen 100 meter op het strand.

Er is een grote woonruimte met comfortabele zithoek met banken, tafels en stoelen. Er is een open haard voor de gezelligheid. Ook in de winter kan het aangenaam zijn op Corsica. In de keuken vindt u alle nodige faciliteiten; kookplaten, kookgerei, vaatwasmachine, wasmachine, koelkast, vrieskist, koffiemachine, wasmachine, magnetron, toaster. In de villa is een computer aanwezig met internetaansluiting.

U kunt gebruik maken van 6 aparte slaapkamers. Er zijn 4 kamers met elk 2 enkele bedden. Er is een kamer met een tweepersoonsbed en een kamer met 1 enkel bed. Er zijn 6 ruime badkamers te vinden. Hiervan beschikken 4 badkamers over een bad, douche, wastafel en toilet. Er zijn nog 2 aparte badkamers met wastafel, douche en toilet.
Buiten kunt u gebruik maken van meerdere terrassen en tuinsets. Parasols en ligbedjes aan het zwembad.

 

 

Prijzen per week

9000,- per week gehele jaar

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Een greep uit ons aanbod


Villa La Nostra Casa – Sint Julians Malta (10 personen)

Grote villa voor 10 personen, gelegen in een rustige villawijk in Sint Julians op 2 kilometer van de drukke boulevard en op 3 kilometer van Sliema, uitgerust met zwembad, biljartzaal, tafeltennis, voetbalgoal.

Bekijk de villa

Villa "Nautica" in Palamos (8)

Geniet u van de designvilla, met groot zwembad, luxe inrichting, mooie badkamers en goede bedden.

Villa met 4 slaapkamers en 2 ruime badkamers.

Bekijk de villa

Appartement "Atlantique" in Berck sur Mer (6)

Appartement aan het strand van Berck sur Mer met zeezicht, 2 slaapkamers, 1 badkamer en ruim balkon met zeezicht, gelegen op de 3e verdieping. Vakantiewoning beschikt over wifi en is kindvriendelijk door zijn rustige ligging. Ideale gezinsvakantie te Nord-Pas de Calais aan de Franse kust.

Bekijk de villa