Sluiten

Geniet u van de heerlijke natuur op het eiland in de Noordzee. Wangerooge is omringd door mooie stranden en het stadje nodigt uit om heerlijk op een terrasje te zitten. De stranden van Wangerooge zijn de schoonste van de Duitse kust.

Het grote appartement voor 6 personen bevindt zich in een gebouw van 3 appartementen. Het appartement is verdeeld over 2 verdiepingen. Op de begane grond vindt u de woonkamer met moderne meubels en tv. De keuken is modern ingericht en voorzien van kookgerei, kookplaten, koffiemachine, vaatwasmachine, koelkast, vriesvak, magnetron. Er is een wasmachine aanwezig in de kelder en eveneens een dames en herenfiets.

Er zijn 3 aparte slaapkamers waarvan 2 kamers met tweepersoonsbed. De andere kamer is voorzien van 2 enkele bedden.
U kunt gebruik maken van 2 ruime badkamers. Een badkamer met bad, douche, wastafel en toilet. De andere badkamer beschikt over douche, wastafel en toilet. Er is een tuinset aanwezig voor 6 personen en u beschikt over een balkon.

 

 

 

Wangerooge is het meest oostelijk gelegen eiland in het Nedersaksische waddengebied. Het ligt ten oosten van Spiekeroog. Wangerooge is het eiland met de oudste vuurtoren van de Duitse Noordzeekust. Sinds 1800 is het eiland een badplaats. In de Tweede Wereldoorlog kreeg Wangerooge het zwaar te verduren vanwege de strategische ligging aan de vaarroute naar Wilhelmshaven, de thuishaven van de Duitse Marine. Ten zuidoosten van Wangerooge ligt het onbewoonde eilandje Minsener Oog.

Vanuit Harlesiel vaart een veerboot die afhankelijk is van het getij naar Wangerooge. Op Wangerooge kan men vervolgens vanaf de steiger in het westen met een smalspoortreintje naar het dorp in het midden van het eiland rijden. Op het eiland mogen geen auto’s rijden. Bezoekers kunnen hun auto’s in Harlesiel in parkeergarages achterlaten. Wangerooge heeft een kleine luchthaven en er zijn lijnvluchten naar het eiland.

Prijzen per week

Onderstaande prijzen zijn geldig bij 3 en 4 personen. Bij 1-2 personen en 5-6 personen, tarieven op aanvraag.

Oktober: 1370,-

November t/m december: 1050,-

januari: 1040,-

februari en maart: 1040,-

april t/m juni: 1350,-

juli t/m september: 1750,-

Bijkomende kosten:

Schoonmaak ter plaatse: 60,- euro

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Een greep uit ons aanbod


Villa "Minetti" in Villafranca (6)

Luxe villa voor 6 personen met zwembad, 3 slaapkamers en 2 badkamers aan de Ligurische kust nabij Villafranca, op 5 kilometer landinwaarts van Alassio, de plaats met de mooiste stranden van Ligurië. Villa met airconditioning en wifi.

Bekijk de villa

Villa "Vue au Mediterrané" in Nice (10 personen)

Geniet u van het  zicht op de Middellandse zee vanuit de tuin en het zwembad van deze prachtige villa in de baai  van Nice. Villa met 5 slaapkamers en 5 badkamers.

Bekijk de villa

Villa "Miraculo" in Cala d’Or (8 personen)

Genietend van een heerlijke Sangria op het terras van het zwembad?
Villa met 3 slaapkamers en 2 ruime badkamers.

Bekijk de villa