Sluiten

Aangekomen met de veerboot vanuit de Eemshaven of vanuit Emden, neemt u het treintje naar Borkum-Stad en uw vakantie is begonnen. Het eiland is zeer levendig met zijn vele winkeltjes, gezellige boulevard, discotheken en goede restaurants.

Uiteraard kent Borkum ook zijn veelzijdige natuur. Uitgestrekte duinen en stranden waar u alleen kunt zijn wanneer u gaat wandelen of fietsen. Het grote appartement bevindt zich in een villa waar 3 appartementen worden verhuurd, op de begane grond. Het huis staat op 60 meter van het strand en van de levendige boulevard op Borkum.

De woonkamer is ingericht met luxe meubels, de sofabank en de moderne stoelen geven u veel comfort. In de kamer zijn een flatscreen -tv en internetverbinding. De keuken is ingericht met moderne kookfaciliteiten. Een koelkast, vrieskist, magnetron, koffiemachine, vaatwasmachine, wasmachine en droger zijn aanwezig.

Er zijn 2 ruime slaapkamers te vinden in het huis met elk een tweepersoonsbed. Verder kunt u gebruik maken van 2 ruime badkamers met wastafels, douches en toilet.

 

 

Prijzen per dag

januari t/m maart: 165,-

april t/m juni: 175,-

juli t/m september: 199,-

oktober t/m december: 165,-

Kerst en oud en nieuw en overige vakanties, zie hoogseizoentarief.

In hoogseizoen een minimum verblijf van 7 dagen.

Bijkomende kosten:

schoonmaak: 75,-
borgsom: 300,-

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Een greep uit ons aanbod


Villa “San Remo”, Perinaldo (8+1 personen)

Stijlvolle villa in de heuvels in het direkte achterland van San Remo nabij het dorpje Perinaldo, voorzien van 4 slaapkamers, 3 badkamers, fraai zwembad van 10×5 meter. Geniet u van uw welverdiende rust tijdens uw vakantie in deze luxe villa aan de Ligurische kust. Gelegen in een mediterrane tuin is deze villa een prachtige lokatie […]

Bekijk de villa

Vakantiehuis "Plage et Mer", Audresselles (4 personen)

Vakantiehuis voor 4 personen met privé verwarmd en overdekt zwembad, 2 slaapkamers, 1 badkamer, vlakbij de stranden van Audresselles en Wissant nabij het dorp Bazinghen aan de Franse Opaalkust, Nord-Pas de Calais.

Bekijk de villa