Sluiten

Slechts op 5 minuten wandelen van het centrum van Seefeld met zijn leuke winkels en gezellige apres-ski. De langlauf loipes van het Olympische skigebied liggen bijna voor uw deur.

Het grote appartement is voorzien van comfortabele meubels, een satelliet tv en een gezellige eethoek. De keuken is voorzien van kookplaten, oven, magnetron, toaster, koffiemachine, vaatwasmachine, koelkast, vriesvak en alle faciliteiten voor het bereiden van maaltijden. Er is 1 slaapkamer met een groot tweepersoonsbed. Indien u met 4 personen bent is er een extra groot uitschuifbaar tweepersoonsbed in de woonkamer te plaatsen.

 

 

 

Schone berglucht, een mooi landschap en ongerepte natuur, een aanbod voor sporters dat ieders wensen vervuld, vele evenementen en de echte Tiroolse gastvrijheid. Hier wordt elke vakantiedroom werkelijkheid. Laat u inspireren door de schoonheid van het landschap en maak kennis met het veelzijdige aanbod van Olympiaregion Seefeld op sportief en cultureel gebied. In de vijf totaal verschillende plaatsen Seefeld, Leutasch, Mösern / Buchen, Reith en Scharnitz is alles te vinden, van het elegante 5* hotel tot de Comfort-boerderij, om tijdens een geslaagde vakantie nieuwe energie te tanken.

De plaats Seefeld staat bekend om zijn traditionele winkels, de luxe restaurants en de gezellige sfeer in het centrum. Er is een groot overdekt sportcentrum met verwarmd zwembad, de Olympiahalle. Ook vindt u hier buiten een ijsbaan en een curling baan. Er zijn arreslee tochten mogelijk door het bos. Er is een goede verbinding met Innsbruck waar u in 20 minuten bent met de bus. Leutasch en Scharnitz behoren eveneens tot het skigebied en het heeft de langste langlauf loipes van Oostenrijk. De Roshuete is het skigebied van Seefeld welke te bereiken is met een trein vanaf het dalstation.                     

Prijzen per week

Januari en februari: 1549,-
Maart: 1135,-
A
pril t/m juni: 895,-
Juli t/m september: 1235,-
Oktober: 1265,-
November: 1100,-
December: 1350,-

Schoolvakanties: 1950,-

Bij 2 personen geld een korting op de prijzen van 120,- per week.

Bijkomende kosten:
Schoonmaak : 60,- euro

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Een greep uit ons aanbod


Appartement "Rouge" in Juan Les Pins (5)

Modern appartement voor 5 personen in het achterland van Juan les Pins en Antibes, op 4 kilometer van zee. Vakantiewoning met 2 slaapkamers en 1 badkamer.

Bekijk de villa

"See Dover" In Wimereux (6 personen)

Twee appartementen, op de begane grond of eerste etage, beiden met zeezicht en voor 6 personen, op 200 meter van het strand. Appartement met 2 slaapkamers en 1 badkamer.   Luxe nieuwbouwappartement voor 6 personen, op het de eerste verdieping met 2 privé parkings op een klein domein in Wimereux aan de Opaalkust. Het appartement […]

Bekijk de villa

Vakantiehuizen "Berck" in Berck, Opaalkust (6)

Equihen Plage-Hardelot  ligt 5 kilometer ten zuiden van Boulogne sur Mer. Het gebied ligt op ongeveer 45 minuten rijden vanaf de grens met België. De kustlijn die verandert ten zuiden van Calais behoorlijk wanneer u aankomt bij Cap Blanc Nez en Cap Gris Nez. De hoge krijtsteenrotsen toren hier ver boven zee uit en u ziet in de verte de Engelse kust. Ten zuiden van Cap Blanc Nez rijdt u richting Wimereux en Ambleteuse naar Boulogne sur Mer. De oude stad met zijn stadsmuren is zeker de moeite waard. De haven heeft de verbinding met Engeland waar u o.a. een dagtocht kunt maken. In de binnenstand zijn goede restaurants en gezellige café’s. De winkels van Boulogne zijn ook de moeite om te bezoeken. Een van de grootste winkelcentra van Europa vindt u in Calais.

Bekijk de villa