Sluiten

Het schiereiland is aan 3 zijden omgeven door de zee en er is een verbinding met de veerboot naar Hundested, het schiereiland waar ook Kopenhagen ligt. Reurvik ligt op de kaart nabij Nykobing.

Het vakantiehuis voor 8 personen is zeer modern ingericht. De open keuken is voorzien van oven, vaatwasmachine, magnetron, kookplaten, koelkast en vriesvak. Alle benodigdheden zijn aanwezig.

De woonkamer is voorzien van moderne banken, eethoek, tv en in moderne tinten ingericht.
Op de begane grond vindt u 1 slaapkamer voor 2 personen en een grote badkamer met bad, douche en toilet.
Op de 2e etage vindt u 3 overige slaapkamers met elk 2 éénpersoonsbedden. Ook vindt u hier de badkamer met whirlpool en sauna om in de winter te genieten van een warm bad wanneer u terug bent van uw strandwandeling!

Op het domein van het vakantiehuis vindt u een zwembad welke geopend is van mei t/m september. Ook is er een tennisbaan op het terrein aanwezig.

 

 

 

 

Het gebied Nordsjealland is omgeven door zee en mooie stranden. de wind heeft er vrij spel en er wordt dan ook veel aan surfen gedaan. Uitstapjes naar grotere plaatsen als Silkeborg en Nyborg zijn zeker de moeite waard evenals de veerbot naar Hundested, de poort naar Kopenhagen.

Prijzen per week

Januari t/m maart: 675,-
April t/m juni: 1090,-
Vakantieperiodes buiten hoogseizoen: 1375,-
Juli-augustus: 1575,-
Oktober t/m december: 975,-

Bijkomende kosten:

Eindschoonmaak 80,- 

Borgsom: 80,-

Energie naar verbruik.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Een greep uit ons aanbod


Chalet "Winterstern" Dachstein-West (9)

Chalet met zeer moderne inrichting, prachtig uitzicht, panoramaruiten, sauna en direkt aan de piste. Chalet met 4 slaapkamers en 2 badkamers en sauna. Gratis gebruik van zwembad.

Bekijk de villa

Villa "Corse a la Mer", Solaro (8 personen)

Luxe villa voor 8 personen met 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers, gelegen op 1, 2 kilometer van het strand van Solaro a la Mer, aan de oostkant van het eiland Corsica. Zwembad, airconditioning,internet en zeezicht.

Bekijk de villa

Vakantiehuis "Héro" in Braydunes (6)

Niet ver van huis en toch in Frankrijk, vindt u deze moderne vakantiewoning, rustig gelegen aan een meertje en dicht bij het strand. Vakantiehuis met 3 slaapkamers en 1 badkamer, kindvriendelijk. Wilt u graag niet te ver rijden, wel graag naar Frankrijk en ook nog eens genieten van rust, zon, zee, strand? Dit vakantiehuis voldoet […]

Bekijk de villa