Sluiten

U bent  hier zeker van mooi weer, mooie stranden en een heerlijke, rustige sfeer.

De villa is gelegen op 550 meter van het strand en voorzien van een groot zwembad met terras.
Wanneer u binnenkomt heeft u gelijk het gevoel dat u in volledige luxe uw vakantie zult doorbrengen.

Er is een grote woonruimte welke voorzien is van moderne stoelen en banken. De kamer ademt de sfeer van een mediterraan huis aan zee. Er is een flatscreen televisie met diverse internationale zenders en een internetaansluiting. U vindt 1 grote keuken in de villa, voorzien van kookfaciliteiten zoals oven, magnetron, koelkast, vrieskist, kookplaten, koffiemachine. Een vaatwasmachine en een  wasmachine ontbreken niet.

Het huis beschikt over 4 badkamers: 2 badkamers met bad, douche en toilet, 2 badkamers met wastafel, douche en bidet. Op de verdieping vindt u 5 slaapkamers allen met 2-persoonsbedden.

 

 

 

In het dorpje Playa Paraiso vindt u een aantal leuke winkels en gezellige restaurantjes. U bevindt zich 8 kilometer ten zuidwesten van Los Christianos dus buiten de drukkere gebieden van het massatoerisme maar wel weer in de buurt wanneer u de gezelligheid van boulevards en winkels  wilt opzoeken.

 

Prijzen per week

Januari t/m maart: 2490,-
April t/m juni: 2190,-
Vakantieperiodes buiten hoogseizoen: 2175,-
Juli-augustus: 2675,-
Oktober t/m december: 2175,-  

Bovenstaande prijzen zijn geldig bij 4 personen. Bij elke extra persoon dient u 30,- euro per dag extra te rekenen per persoon extra.

Bijkomende kosten:

Eindschoonmaak: 160,- euro

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Een greep uit ons aanbod


Villa "Alassio" in Alassio (4)

Modern vakantiehuis met zwembad in het achterland van de prachtige badplaats Alassio op ca. 6 kilometer van het centrum en de stranden, gelegen in de heuvels.

Bekijk de villa

Villa “Noordzeemeeuw”, De Panne (10 personen)

Groot vakantiehuis met grote, omheinde tuin, rustig gelegen met 4 slaapkamers en 2 badkamers op 400 meter van zee en centrum. Geniet u van de rust in dit mooie vakantiehuis aan de kust van België. Dit kindvriendelijk vakantiehuis met ruime omheinde tuin is geschikt voor families met kinderen die hier veilig kunnen spelen om het […]

Bekijk de villa

Vakantiehuis "Strandvreugd", Koksijde (6 personen)

Vakantiehuis met 3 slaapkamers en 1 badkamer, wifi, gelegen op 500 meter van het strand van Koksijde aan zee. Rustig gelegen, kindvriendelijk vakantiehuis op wandelafstand van strand en zee en op korte afstand van het centrum.

Bekijk de villa