Sluiten

De villa is gebouwd in de stijl zoals men dat in De Haan gewend is, de typische bouwstijl van de “Belle époque”, de kunst die de Belgische kust zo bekend heeft gemaakt.

Gelegen in een rustige straat op 300 meter van het centrum. Een mooie tuin met grasveld aan de achterkant met speelhuisje voor kinderen. U kunt gebruik maken van het tuinterras met tuinset waar u in de ochtendzon kunt genieten van uw ontbijt of in de avond kunt dineren terwijl u de zee op de achtergrond hoort.

In de villa is een ruime woonkamer die is ingericht zoals wij dat bij GoVilla graag zien, witte tinten, mooie schilderijen en nautische, vakantiestijl. Er zijn geen vloerkleden of oude meubels meer te vinden, de villa is geheel aangepast aan de eisen van GoVilla.

In de keuken zijn alle faciliteiten aanwezig; kookplaten, kookgerei, vaatwasmachine, koelkast, vriesvak, magnetron, koffiemachine, wasmachine en droger.

Er zijn 3 aparte slaapkamers te vinden met tweepersoonsbedden. U kunt gebruik maken van 1 badkamer met bad, douche en toilet. Er is een extra douche in een slaapkamer.

Parkeerruimte is aan het huis.

 

 

 

 

De Haan is een geliefde badplaats een paar kilometer ten zuiden van Blankenberge. In de Haan ziet u de vele villa’s en hotels, het is een echte vakantieplaats aan zee in België. Deze badplaats is zeer schoon. De stranden zijn schoon met leuke strandtenten en goede restaurants aan de boulevard. U kunt met de kusttram vanuit De Haan de gehele kust af in België. Naar Knokke, Zeebrugge en Blankenberge in het noorden en naar Oostende, Westende, Middelkerke, Nieuwpooort, Oostduinkerke, Koksijde en De Panne in het zuiden.

Prijzen per week

weken lopen van maandag t/m zondag

weekenden en midweken op aanvraag

oktober: 1399,-

november: 999,-

december: 1150,-

januari en februari: 1090,-

maart: 1249,-

april: 1550,-

mei: 1550,-

juni: 1550,-

juli en augustus: 1649,-

september: 1550,-

schoonmaak: 50,- per verblijf

Bovengenoemde prijzen zijn richtprijzen, officiële aanbod ontvangt u via de mail na onze bemiddeling met de eigenaar.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Een greep uit ons aanbod


Villa "Nord Pas de Calais" in Equihen Plage (6-8 personen)

Geniet u van lateraal zeezicht vanaf de duin waar de villa is gelegen en van de zeer luxe inrichting. Vakantiehuis met 3 slaapkamers en 1 badkamer. Opaalkust, Frankrijk VOORZIENINGEN Parking Bad Zeezicht Balkon / Terras Keuken Koelkast Flatscreen TV OMSCHRIJVING Deze vakantievilla is geschikt voor 8 personen en heeft zijdelijngs zeezicht. De villa heeft 3 […]

Bekijk de villa

Villa "Pula" in Surida, Istrië (9)

Grote, luxe villa met zwembad op 350 meter van het strand van Surida, klein plaatsje gelegen ten noorden van Pula in Istrië. Villa met 3 slaapkamers en 3 en suite badkamers. De villa beschikt over airconditioning en wifi en ligt op de ideale locatie voor een luxe vakantie in Kroatië aan zee.

Bekijk de villa

Chalet "Wintersonne", Bad Gastein (12)

Groot en modern vakantiehuis op korte loopafstand van de piste van Bad Gastein, modern ingericht met 4 aparte slaapkamers en 4 badkamers.

Bekijk de villa