Sluiten

Dit kindvriendelijk  vakantiehuis is de ideale locatie voor een gezin met kinderen die graag eens naar Frankrijk wil maar niet te ver wil rijden. Op een uur vanaf de Belgische grens bent u al aangekomen aan de Côte Opale waar Hardelot onder valt. Op ca. 6 kilometer ten zuiden van Boulogne sur Mer ligt deze mooie en levendige badplaats.

Het vakantiehuis staat op 300 meter van het strand aan de voet van de duinen van Hardelot.U kunt hier rustig uw vakantie vieren. De tuin rondom is omheind en veilig voor de kinderen om er te kunnen spelen en binnen enkele minuten staat u op het strand van Hardelot Plage.

In het vakantiehuis aan zee vindt u een ruime woonkamer met nieuwe meubels, sat-tv en dvd. Er is over het algemeen wifi in het huis. De eethoek is voorzien voor 6 personen en grenst aan de open keuken die modern is ingericht met: kookgerei, kookplaten, oven, magnetron, vaatwasmachine, koffiemachine.

Op de verdieping vindt u 3 aparte slaapkamers, allen met 2 enkele bedden. Er is 1 ruime badkamer met wastafel, douche, bad en toilet. Een extra toilet is op de gang.

Buiten is een omheinde tuin met terras waar u een tuinset vindt met 6 stoelen.

 

 

 

De stranden zijn groot en schoon en er is net als in Nederland bewaking op het strand. De warme golfstroom rondom de Kanaaleilanden heeft hier veel invloed op het weer vandaar dat er hier vrij warme zomers zijn, vaak beter dan in Nederland en België.

Prijzen per week

november en december: 890,-

kerst en oud en nieuw per week: 1100,-

januari t/m maart: 999,-

april t/m juni: 1390,-

juli en augustus: 1649,-

september: 1250,-

oktober: 1150,-

schoonmaakkosten: 75,-

borg: 500,-

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Een greep uit ons aanbod


Vakantiehuis "Panoramaberg" in Fügen (8 personen)

Bent u liefhebber van veel sneeuw, prachtige vergezichten en wilt u in een ruime accommodatie met moderne meubels uw wintersportvakantie vieren? Geniet u dan in dit ruime chalet met 4 slaapkamers, sauna en 2 badkamers te Fügen, Zillerthal.

Bekijk de villa

Villa "Luganese" in Viconago (5)

Rustig gelegen villa aan de boorden van het Lago di Lugano en voorzien van luxe inrichting.

Villa met 2 slaapkamers en 1 ruime badkamer.

Bekijk de villa

Villa "Leonella del Mare", San Rocco-Rapallo (8 personen)

Gelegen op het schiereiland tussen Camogli en Rapallo aan de Levantekust achter Genua. In de regio waar het toerisme wat rustiger lijkt dan aan de Poniente bij de Franse kust. Ook hier is er anders genoeg te beleven in de schilderachtige stadjes Camogli, Portofino en Rapallo. Het kleine dorp San Rocco ligt echter in de […]

Bekijk de villa