Sluiten

Bent u liefhebber van de gezelligheid en de vele evenementen die Blankenberge kenmerken in de zomermaanden?

In dit appartement bent u direkt op het strand van Blankenberge met zijn vele gezellige strandtentjes, de boulevard met zijn levendige sfeer, de restaurants en de winkels. Eveneens op 5 minuten afstand van de jachthaven waar Blankenberge om bekend staat. De kusttram op 3 minuten wandelen. Kortom een ideale lokatie voor uw zomervakantie in België.

Komt u vanuit Nederland en rijdt u door de Scheldetunnel dan ziet u de eerste aanwijzingen al voor Knokke en Zeebrugge. Na Zeebrugge komt u aan in Blankenberge. De badplaats bij uitstek van de muziek en de winkels.

Het appartement is gelegen aan de zeedijk op de 2e verdieping. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig lateraal zicht op zee. In de verte ziet u de pier van Blankenberge. De meubels zijn zeer modern in de nautische stijl van Riviera Maison. Er is een comfortabele zithoek met tv, een eethoek voor 6 personen.

In de keuken zijn de moderne faciliteiten aanwezig zoals: oven, magnetron, kookplaten, vaatwasmachine, koelkast, vriesvak, koffiemachine.

U kunt gebruik maken van 2 ruime slaapkamers. Een kamer met tweepersoonsbed en een kamer met een goot stapelbed, ook geschikt voor volwassenen met een tweepersoonsbed aan de onderkant en boven een éénpersoonsbed.

Mocht u graag met 6 personen verblijven dan kunt u de slaapcouch gebruiken. Hiervan maakt u een volwaardig éénpersoonsbed.

Er zijn 2 ruime badkamers waarvan een badkamer met 2 wasbakken, douche en toilet. De andere badkamer beschikt over wastafel, douche, bad en toilet.

 

 

Blankenberge:

Loop de autovrije dijk op, de boulevard dus, en raak betoverd door die enorme, 500 meter in zee stekende Pier, hét symbool van Blankenberge. Of door de ‘Lustige Vélodrome’, dat unieke houten wielerbaantje waar je kunt rondrijden op fietsen die  rechtsaf slaan als je naar links stuurt. Of door het tien jaar geleden volledig gerenoveerde Casino natuurlijk, dat alleen al een bezoek waard is om dat schitterende artdeco-interieur vol glimmende krullen, spiegels, lampen en wandschilderingen.

En dan is er natuurlijk nog dat feeërieke strand. Dat halverwege de dag voor een deel leegloopt omdat er dan in een van de vele restaurantjes aan de dijk geluncht moet worden. Want zo gaat dat in Vlaanderen. Het goede leven. Garnalenkroketjes. Of mosselen met friet. Of een simpel scholletje, gebakken in boter. Samen met een karafje droge witte wijn graag. In de verte krijsen meeuwen, klinken hoge kinderstemmen en ruist de zee; hier – op het terras wordt als toegift een dampend hete espresso met een tia maria uitgeserveerd.

 

Prijzen per week

december: 550,-

kerst en oud en nieuw per week: 750,-

januari t/m maart: 499,-

april: 799,-

mei: 999,-

juni: 1079,-

juli en augustus: 1275,-

t/m 8 september: 1150,-

september: 990,-

oktober: 750,-

november: 450,-

vakanties buiten hoogseizoen: 949,-

weekenden buiten hoogseizoen: 550,-

schoonmaak: 50,- per verblijf

bedlinnen mee te nemen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Een greep uit ons aanbod


Vakantiehuis “Sneeuwbergen”, Neustift (13 personen)

Groot vakantiehuis in het gebied Stubaital. Niet ver vanaf Innsbruck in de richting van de Italiaanse grens slaat u af bij het plaatsje Schönberg en komt u aan in een van de meest sneeuwzekere gebieden van Europa. In het eerste dorp Fulpmes kunt u al de mooie pistes bezoeken van het gebied Schlick 2000. Rijdt […]

Bekijk de villa

Villa “La Sorella del Mare”, Montemarcello (8 personen)

Luxe villa met 5 slaapkamers en 3 badkamers in het zuiden van Liguria op de grens van Toscane in de regio van de Cinque Terra. De locatie op het schiereiland Caprione. Een prachtige omgeving met mooie stranden, azuurblauwe bochten en veel watersport. De villa, op twee verdiepingen, heeft twee ingangen: één vanaf de parkeerplaats aan […]

Bekijk de villa

Villa "La Côte d’Or" in Grasse (8 personen)

Villa met 4 slaapkamers en 2 badkamers bij de parfumstad Grasse, met fraai zwembad en rustig gelegen.

Bekijk de villa