Sluiten

Wilt u ook eens vakantie vieren in het gebied van D-Day, de geallieerden, de prachtige rotsen en stranden van Normandië? Ter hoogte van het eiland Jersey vinden we deze prachtige kustlijn met enkele fraaie badplaatsen zoals Granville en Anneville. De stranden zijn er vlak, de zee is prachtig helder en het landschap zeer rustgevend.

De villa bevindt zich op 4 kilometer buiten Anneville sur Mer aan de zuidkant van Normandië op 70 kilometer ten zuiden van Cherbourg en op 150 kilometer van de bekende bezienswaardigheid Mont Saint Michel-Saint Malo.

De villa beschikt over een binnenplaats. De bouwstijl is volledig op zijn Normandisch met de forse keien en stenen. Binnen de villa is de inrichting zeer aangenaam, het geeft een sfeer die past bij de omgeving van strand en zee.

Er is een grote woonkamer met comfortabele stoelen en zithoek. Een sat-tv, internet, airconditioning zijn aanwezig. Verder is er een aparte wasruimte met wasmachine en droger. De grote, moderne keuken met raam heeft uitzicht op het fraaie zwembad. In de keuken zijn uiteraard alle faciliteiten aanwezig: kookplaten, koffiemachine, koelkast, vrieskist, magnetron, vaatwasmachine, kookgerei, oven.

U kunt gebruik maken van 4 aparte slaapkamers te weten: Twee kamers voor 2 personen waarvan een kamer met tweepersoonsbed en een kamer met 2 enkele bedden. Een kamer met 3 enkele bedden en vervolgens nog een kamer met 2 enkele bedden. Een slaapkamer heeft een ensuite badkamer. Voor een 10e persoon kan er gezorgd worden voor een extra bed.

Bij de badkamers zijn er dus 3 badkamers waarvan 1 ensuite aan een slaapkamer. Deze badkamer beschikt over wastafel, douche, bad en toilet. De andere 2 badkamers beschikken over wastafels, douche en toilet. In de villa, 240m2 groot, zijn de handdoeken en bedlinnen inclusief. Huisdieren zijn helaas niet welkom. het betreft een “allergievrije villa”. U kunt er verder gebruik maken van spelletjes en boeken, een tafeltennistafel is eveneens aanwezig. Het terras rondom het zwembad is geheel aangelegd van hout en voorzien van ligbedjes en parasols. Eveneens is er een grote eettafel met 10 stoelen. Het zwembad is verwarmd (28gr) en heeft een diepte van 1.50. Het zwembad is 10 meter lang en 5 meter breed.

 

 

Anneville-sur-Mer is een kleine gemeente in het arrondissement Coutances, vallend onder het kanton Lessay. Het is de zuidelijkste gemeente van het kanton en, zoals de naam al zegt, het ligt aan zee aan een baai, Le Havre de Anneville. De gemeente telt 196 inwoners en de totale oppervlakte is 3,7 km², hetgeen neerkomt op een bevolkingsdichtheid van 53 inwoners per km². De bevolking leeft voor een deel van de landbouw (prei en wortelen). Ook de zee geeft aan een aantal mensen werk. Daarnaast is de toeristenindustrie belangrijker aan het worden. Kenmerkend voor Anneville-sur-Mer zijn een aantal fraaie villa’s die aan betere tijden doen denken.

 

Prijzen per week

 januari t/m maart: 1350,-

april: 1899,-

mei: 2100,-

juni: 2780,-

juli en augustus: 3490,-

september: 2350,-

oktober: 1900,-

november en december: 1790,-

kerst en oud en nieuw per week: 2400,-

schoonmaakkosten: 100,- per verblijf

borgsom: 500,-

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Een greep uit ons aanbod


Appartement "Antonia", Menaggio Comomeer (9)

Luxe appartement met zicht op het Comomeer in de badplaats Menaggio, 4 slaapkamers, 2 badkamers, wifi, wasmachine, zwembad in openlucht en overdekt verwarmd voor het naseizoen, fitnesszaal.

Bekijk de villa

Villa “Sandrelli”, Porto Cesareo (8 personen)

Villa voor 8 personen met 3 slaapkamers, 3 badkamers, groot zwembad, rustig gelegen op 1 kilometer van het strand. Vanaf Taranto rijdt u richting Gallipoli in het zuiden van Puglia. Hier geniet u van uw welverdiende vakantie. De azuurblauwe zee steekt af aan de witte huizen langs de kust. In dit gedeelte van Puglia is […]

Bekijk de villa

Appartement "Strandparel", Borkum (4)

Het levendige eiland Borkum nodigt u uit om eens een bezoek te brengen aan “Strandparel”, een van de meest luxe vakantiehuizen op het eiland. Vakantiewoning met 2 slaapkamers en 2 badkamers.

Bekijk de villa