Sluiten

Zoekt u een groot vakantiehuis direkt aan zee in de regio Oostduinkerke en Koksijde? Dan is deze villa aan te raden indien u graag veel slaapkamers en badkamers wenst. De villa staat in een rustig straatje op 600 meter van het strand van Oostduinkerke. De grote tuin rond de villa biedt de kinderen ruimte om te spelen of geeft u de mogelijkheid te kunnen genieten van de zeelucht en de zon die in het voorjaar en zomermaanden vele uren aanwezig is.

Oostduinkerke is ook de kustplaats die culinair veel te bieden heeft. De laatste jaren zijn er veel nieuwe restaurants verschenen. Diverse mensen zijn nieuwe ondernemingen gestart aan het strand of in het centrum. De gemeente Koksijde en Oostduinkerke heeft een toeristisch beleid ontwikkeld om de kwaliteit te verbeteren en dat is goed gelukt. De nieuwe boulevard en het nieuwe zwembad op het strand zijn er voorbeelden van.

De villa is geschikt voor een groep tot 18 personen. Er is een grote woonruimte met eethoek voor 20 personen. Deze eethoek grenst aan de ruime keuken welke is ingericht met alle nodige kookfaciliteiten zoals o.a.: kookplaten oven, magnetron, kookgerei, koelkast, vriesvak, koffiemachine. Verder zijn er een vaatwasmachine en wasmachine te gebruiken.

U kunt gebruik maken van 5 aparte slaapkamers met allen elk 2 enkele bedden. De slaapkamers 6 en 7 beschikken over elk 2 stapelbedden. Deze bedden zijn ook geschikt voor volwassenen want hebben een lengte van 2.10. U kunt gebruik maken van 4 ruime badkamers. Van deze badkamers heeft 1 badkamer een wasbak, douche, bad en toilet. De overige badkamers beschikken over een wasbak, douche en toilet.

Er is buiten voldoende parkeerruimte voor meerdere auto’s.

 

 

 

De vele kustplaatsen kunt u uitstekend bezoeken met de kusttram. Voor ca. 5 euro geniet u al van een dagkaart. De badplaatsen Koksijde en De Panne bereikt u binnen 10 minuten waarbij de laatste plaats, de Panne, bekend staat vanwege het park Plopsaland. De Panne is eveneens met Adinkerke de grens naar Frankrijk. In Oostduinkerke is het mogelijk om bij slecht weer het overdekte zwembadparadijs van Sun Parks Groendyk te bezoeken. U kunt dan gewoon een ticket kopen aan het zwembad.

Eveneens zijn er diverse musea in de omgeving die herinneren aan de oorlogen. Met name de WO1 heeft hier in De Westhoek een belangrijke plaats ingenomen. Het museum Flanders Fields in Ieper is het meest bekende museum, te vinden in het centrum van Ieper. Passendaele kent een van de grootste begraafplaatsen van de geallieerden. De loopgraven in Zonnebeke en de musea in Diksmuide bereikt u binnen 30 minuten met de auto. In Nieuwpoort aan zee heeft u de mogelijkheid om te gaan zeevissen vanaf de pier. De stad Oostende bereikt u binnen 25 minuten met de kusttram. Uitgaansmogelijkheden zijn er in Oostduinkerke voldoende. Van gezellige bars tot The Bowling, een uitgaanscentrum en Discotheek The Viking. Voor informatie omtrent de culinaire restaurants:

https://www.tripadvisor.nl/Restaurants-g608693-Oostduinkerke_West_Flanders_Province.html

 

Prijzen per week

november: 1650,-

december: 1650,-

kerst en oud en nieuw per week: 2350,-

januari en februari: 1699,-

maart: 1799,-

april: 1999,-

mei: 2165,-

juni: 2299,-

juli en augustus: 2750,-

september: 2250,-

oktober: 1990,-

schoonmaakkosten: 150,- per verblijf.

Borgsom: 400,-

Weekenden vrijdag t/m maandag, mogelijk buiten vakantieweken: 1250,- euro huur

 

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Een greep uit ons aanbod


Villa "Leonella del Mare", San Rocco-Rapallo (8 personen)

Gelegen op het schiereiland tussen Camogli en Rapallo aan de Levantekust achter Genua. In de regio waar het toerisme wat rustiger lijkt dan aan de Poniente bij de Franse kust. Ook hier is er anders genoeg te beleven in de schilderachtige stadjes Camogli, Portofino en Rapallo. Het kleine dorp San Rocco ligt echter in de […]

Bekijk de villa

Villa "Bella al Mare" in Soldano (8 personen)

De rustig gelegen, luxe  villa voor 8 personen ligt op 15 kilometer van het strand nabij Soldano.

Villa met 4 slaapkamers en 3 ruime badkamers, zwembad, sauna.

Bekijk de villa

Maisonnette "Bellagio" in Dervio Comomeer (3)

Luxe maisonette-appartement voor 3 personen op 500 meter van de oever van het Comomeer. Luxe ingericht appartement met 2 aparte slaapkamers, wifi, airconditioning, verwarmd zwembad, in een gezellige, prachtige omgeving.

Bekijk de villa