Sluiten

Deze villa is gelegen op een rustige locatie, in een kleine straat aan de voet van de duinen van Oostduinkerke Bad. Op slechts 300 meter van het strand van deze fraaie badplaats. De laatste jaren heeft de gemeente Koksijde-Oostduinkerke de kust sterk verbeterd van kwaliteit. Er is een nieuwe boulevard aangelegd, er zijn nieuwe restaurants en winkels gekomen. Kortom Oostduinkerke aan zee is een badplaats die zeker de moeite waar is!

De villa is zeer geschikt voor grotere families en vriendengroepen die met meer dan 10 personen vakantie vieren maar geen villa willen huren voor 20 personen. Het vakantiehuis ligt in een fraaie tuin die is omheind. Huisdieren kunnen we op aanvraag in overleg toestaan. Indien u niet tegen huisdieren kunt of allergie heeft geeft u dat aan bij de reservering zodat er een extra schoonmaak wordt gedaan.

Bij binnenkomst in de villa ziet u een grote woonkamer met zithoek en sat-tv. U kunt gebruik maken van wifi. In de kamer vindt u een grote eethoek voor 13 personen. De keuken is voorzien van alle faciliteiten om te koken zoals: kookplaten, oven, magnetron, kookgerei. Verder zijn er een koelkast, vriesvak, koffiemachine, vaatwasmachine en een wasmachine met droger.

U kunt gebruik maken van 5 ruime slaapkamers. Er zijn 4 kamers met allen 2 enkele bedden. Slaapkamer 5 kent 2 enkele bedden en een stapelbed. Daarnaast is er een slaapbank voor 1 persoon in de woonruimte waarvan u een volwaardig éénpersoonsbed kunt maken. Er zijn 2 ruime badkamers in het vakantiehuis te vinden met wasbak, douche, bad en toiletten.

 

 

 

Oostduinkerke Bad grenst aan Nieuwpoort Bad met zijn vele winkels en uitstekende restaurants. In Nieuwpoort Bad heeft u de mogelijkheid om te gaan zeevissen op de pier. Eveneens kent Nieuwpoort een van de grootste jachthavens aan de Noordzee. Oostduinkerke centrum bereikt u binnen 10 minuten wandelen. Er zijn vele nieuwe lunchrooms gekomen en ook aan de boulevard kunt u uitstekend vis eten.

Met de kusttram bezoekt u alle badplaatsen op een eenvoudige manier. Voor ca. 5 euro koopt u een dagkaart. De Panne is het eindstation met Adinkerke aan de grens met Frankrijk waar u het pretpark Plopsaland kunt vinden. In Oostduinkerke is het mogelijk om het grote Aquapark van Sun Parks Groendyk te bezoeken, wat een goed alternatief is bij een dag met minder goede weersomstandigheden. De diverse musea van de oorlogen zijn te vinden in De Westhoek in plaatsen als Diksmuide en Ieper. Het “Flanders Fields” museum vindt u in de Lakenhal van Ieper. Hier ervaart u de 1e Wereldoorlog in al zijn facetten. Fietsers kunnen zeker ook goed terecht in de streek van de kust. In Koksijde vindt u de Leemputten en in De Panne het wandelgebied De Hoge Blekker. Blowkarting is zeer populair in De Panne, het strandzeilen in een kar met zeil.

Prijzen per week

maand per week (€)
januari 1.100
februari 1.100
maart 1.100
april 1.450
mei 1.550
juni 1.750
juli 2.250
augustus 2.250
september 1.790
oktober 1.299
november 1.100
december 1.100
kerst / jaarwisseling 1.750

Weekenden mogelijk: vrijdag t/m maandag buiten seizoen € 1.150,- per weekend.

Bijkomende kosten: Schoonmaak € 120,- per verblijf + borgsom € 400,-.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Een greep uit ons aanbod


Villa “Sestri”, Chiavari (8 personen)

Villa met zeezicht, zwembad, 4 slaapkamers en 5 badkamers, rustig gelegen aan de Ligurische kust, ten zuiden van Genua nabij de badplaats Sestri Levante. Dit vakantiehuis zijn we tegengekomen op onze dienstreis naar de Ligurische kust in 2019. De vriendelijke eigenaar stond ons te woord onder het genot van een lokaal drankje. De steile weg […]

Bekijk de villa

Villa “Marcetti”, San Benedetto del Tronto (8 personen)

Moderne villa met zwembad aan de Riviera della Palme, op 10 minuten rijden vanaf San Benedetto del Tronto. Geniet u hier vanaf de heuvel van het prachtige uitzicht over de kust. Binnen 5 minuten bent u met de auto aan zee waar u de 2 kleinere badplaatsen Tortoreto Lido en Villa Rosa vindt. Hier liggen […]

Bekijk de villa

Appartement "Maggiore" in Colmegna (8)

Luxe appartement met uitzicht op het Lago di Maggiore nabij het plaatsje Colmegna op 2 kilometer van het meer, met 3 aparte slaapkamers zeer moderne inrichting.

Bekijk de villa