Sluiten

De villa “Zeegolven” voor 12 personen is zeer recent in de verhuur gegaan. Het vakantiehuis is juist gebouwd in een rustige wijk op 300 meter van de duinen en het strand van Koksijde-Sint-Idesbald. De kleine badplaats Sint-Idesbald is eigenlijk vastgegroeid aan Koksijde aan zee. Het heeft wel een eigen centrum en dit ligt dan op 100 meter van de villa. U kunt met de kusttram de gehele kustlijn bezoeken, de eerste halt vindt u ook op 100 meter van de villa.

Er is veel ruimte rondom de villa en een omheinde tuin. Bent u van plan een huisdier mee te nemen? Op aanvraag kunnen wij daar akkoord voor krijgen tegen extra schoonmaakkosten van 50,- euro per verblijf.

In de villa vindt u een grote woonkamer met nieuwe meubels. Er is een zithoek met tv. De open keuken grenst aan de woonruimte waar u eveneens een eettafel vindt voor 12 personen. De keuken is ingericht met alle faciliteiten die u nodig heeft. Kookplaten, vaatwasmachine, koffiemachine, koelkast, vrieskist. Er is wifi in de gehele villa.

Boven vindt u 4 slaapkamers. Te weten een kamer met tweepersoonsbed, een kamer met 2 enkele bedden, een kamer met 2 stapelbedden (ook lang genoeg voor volwassenen, 2.m) en een kamer met 2 enkele bedden. Verder is er in de woonruimte een slaaphoek met een couch waarvan u een volwaardig tweepersoonsbed kunt maken.

Er is een grote badkamer met wasbak, douche, bad en toilet. Verder is er nog een kleine doucheruimte. 

 

 

 

Belangrijkste bezienswaardigheden in Koksijde.

Abdijmuseum Ten Duinen 1138 Een frisse duik in de middeleeuwen. Ontdek de rol van de Koksijdse Duinheren binnen de Orde van Cîteaux, een Europees project avant-la-lettre. Wel een unieke archeologische site en een eigentijds museum dat het verhaal van de stille stenen levendig brengt. Het is een eigentijds museum met een archeologische site, een zilvercollectie, middeleeuwse volkspelen, workshops.

Zuid-Abdijmolen De Zuid-Abdijmolen dateert van 1773 en stond oorspronkelijk in Houtem bij Veurne. In 1951 kocht de gemeente Koksijde de molen aan. In 1984 werd de molen grondig gerestaureerd en sinds 1898 werkt de gemeentelijke molenaar dagelijks op de molen. De Zuid-Abdijmolen is een open korenstaakmolen met 3 zolders. Van dit type molen resten er nog 8 in de wereld. De molen heeft een gewicht van 50 ton en een hoogte van 14 meter. Zowel individuelen als groepen (op aanvraag) kunnen de molen bezoeken.

Casino Koksijde biedt het hele jaar door een uitgebreid podiumprogramma aan. Om aan een zo breed mogelijk publiek de kans te geven voorstellingen bij te wonen, zijn er een tal van kortingen mogelijk voor jonderen, 55+ers, rolstoelgebruikers en groepen.

Het Nationaal Visserijmuseum In het Nationaal Visserijmuseum van Oostduinkerke maakt de bezoeker kennis met ons Vlaams visserijverleden. Zeer nauwgetrouwe en afwisselende decors, waarin de objecten in hun reële dimensie tot hun volle recht komen, weten de bezoekers opnieuw te boeien. De rijke verzameling wordt ontsloten door middel van interactieve presentaties en audiovisuele middelen. Verder zijn er aan aantal doe-elementen (workshops) die in belangrijke mate bijdragen tot een grote beleveningswaarde van het museumbezoek. Na het bezoek aan het Nationaal Visserijmuseum kan u genieten van een natje en droogje in het museum-estaminet In de Peerdevisscher.

 

Prijzen weken en weekend

week: vrijdag t/m vrijdag weekend: vrijdag t/m maandag

november: 1120,- per week  755,- per weekend

december: 1120,- per week 755 per weekend

kerst en oud en nieuw enkel per week: 1650,-

januari, februari en maart: 1350,- per week en 1100,- per weekend, midweek: 1140,-

april: 1550,- per week en 1090,- per weekend

paasvakantie per week: 1550,-

mei: 1150,- per week, 990,- per weekend

meivakantie: 1550,- per week

juni: 1750,- per week 999,- per weekend

juli en augustus: 2350,- per week

september: 1550,- per week 999,- per weekend

oktober: 1100,- per week 755,- per weekend

schoonmaakkosten: 75,- per verblijf

borgsom: 250,-

 

 

 

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Een greep uit ons aanbod


Villa “Saturnus”, Licata (11 personen)

Luxe villa met groot zwembad, voor 11 personen voorzien van 5 slaapkamers, 4 badkamers, internet. Op korte afstand van het strand en centrum. De villa is volledig gerestaureerd. Rondom de villa maakt u gebruik van een grote mediterrane tuin welke is voorzien van loungebedden en zithoeken. U heeft telkens uitzicht op zee. Aan het zwembad […]

Bekijk de villa

Villa "Albenga Vacanze", Albenga (7)

Luxe vakantiehuis voor 7 personen met 3 slaapkamers, 2 badkamers, wifi, ruim zwembad in omheinde tuin, kindvriendelijk, rustig gelegen op 5 kilometer van het strand van Albenga in het direkte achterland van de Bloemenriviera aan de Ligurische kust.

Bekijk de villa

Villa “Sol de la Isla”, Lloseta (12 personen)

Luxe villa met 6 slaapkamers, 5 badkamers, rustig gelegen in het binnenland van het eiland Mallorca met een zwembad van 12 bij 6 meter. Ideale lokatie voor een familie of vriendengroep die wil genieten van de rust en de landelijke ligging van het prachtige binnenland van Mallorca. Daar waar de palmbomen en de cypressen worden […]

Bekijk de villa