Schitterend gelegen vakantiehuis in de duinen van het gebied ten zuiden van Boulogen sur Mer, tussen Equihen Plage en Hardelot. Het duingebied is beschikbaar gesteld voor de bouw van vakantiehuizen. De afgelopen 3 jaar zijn er ca. 35 vakantiehuizen geplaatst met frontaal zeezicht. Het is in onze ogen een van de mooiste streken aan de Franse kust.

De Opaalkust is een kustlijn die door de Nederlander vaak voorbijgereden wordt op weg naar Bretagne of naar het zuiden van Frankrijk. Echter staan we er niet bij stil dat hier de warme golfstroom de kust nadert die we ook vinden in het zuiden van Engeland en bij de Kanaaleilanden. De zomers zijn er warmer dan bij ons en dat terwijl het een uur rijden is vanaf de belgisch-franse grens.

Kenmerken: 2 slaapkamers met tweepersoonsbed en 3 éénpersoonsbedden in de andere kamer. 1 badkamer met bad, douche en toilet.

Inrichting:
Op de begane grond bevindt zich een woonkamer met salon, volledig ingerichte keuken en eethoek, een garderobe, een toilet en een berging.

Boven zijn twee kamers geschikt voor maximaal 5 volwassenen. Er is een grote slaapkamer met tweepersoonsbed en een kamer met 3 enkele bedden. De badkamer is voorzien van bad, douche en toilet. Op de begane grond is eveneens een toilet.

Het vakantiehuis is een huis uit een rij van 7 huizen met allen de standaard inrichting. Het kan echter zijn dat de inrichting verschillend is van kleur dan wat de foto’s aangeven. Alle vakantiehuizen zijn ingericht met nieuwe Ikea meubels alleen het ene huis heeft bijvoorbeeld meer blauwe tinten en het andere meer witte tinten.

 

 

100 meter van het prachtige strand dat Equihen-Plage met Hardelot verbindt. De oude stad van Boulogne ligt op amper 5 km. Het Nationale Centrum voor de zee, Nausicaa, en het achterland bieden veel ontspanningsmogelijkheden en excursies voor alle leeftijden. Voor golfliefhebbers zijn er golfterreinen in Hardelot, Le Touquet en Wimereux.
De volgende activiteiten zijn mogelijk in de nabije omgeving (max. 30 minuten per auto) Zwemmen, golf, wandelen, mountainbiken, paardrijden, watersport, tennis .

 

Prijzen per week

Januari t/m maart: 689,-
April, mei, juni: 899,-
Juli, augustus: 1149,-

September: 989,-

Oktober: 875,-

November: 659,-

December: 659,-

kerst en oud en nieuw per week: 999,-

weekenden: 569,-

midweek: 649,-

bijkomende kosten:

schoonmaak: 80,-

borgsom: 250,-

 

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Appartement "Volare", Termini (6)

Kleinschalig appartementengebouw met een groot zwembad, zeezicht en op 15 kilometer ten zuiden van Sorrento, op 3 kilometer van het strand. Twee aparte slaapkamers en 2 extra bedden in de woonruimte.

Bekijk de villa

Villa "Ajacciobeach" in Ajaccio (11 personen)

Geniet u van uw welverdiende rust, op deze afgelegen plek aan het strand met schitterend uitzicht over de Middelandse zee. Villa met 6 slaapkamers en 6 badkamers in Ajaccio op Corsica.

Bekijk de villa

"Seelandhus" in Reurvig-Nordsjealland (8 personen)

Het vakantiehuis is geschikt voor 8 personen en staat op 800 meter van het strand van Rörvik. Vakantiehuis met sauna, 4 slaapkamers en 2 badkamers met gebruik van zwembad.

Bekijk de villa