Sluiten

Deze villa is geschikt voor families of vriendengroep die het eiland Mallorca willen verkennen met een huurauto. Omdat u hier niet direkt aan het strand verblijft, is de villa dus niet gelegen in het toeristische gebied van Mallorca. Op een korte afstand van de stad Palma waar u dus ook kunt gaan winkelen, culturele uitstapjes kunt gaan ondernemen en genieten van de gastronomie van het eiland.

Dit luxe vakantiehuis voor 12 personen ligt in een rustige buitenwijk van Palma. Geheel omheind en met palmbomen en fruitbomen geniet u hier van een welverdiende luxe vakantie in rust. Met een fraai verwarmd zwembad, een groot terras en een barbeque in de tuin. In de villa vindt u een grote woonkamer voorzien van sat-tv, een zithoek voor 10 personen en de gehele villa is voorzien van een wifi verbinding.

De keuken grenst aan de woonkamer en u kunt gebruik maken van een ruime eethoek voor 10 personen. In de keuken maakt u gebruik van de faciliteiten om te koken zoals; kookplaten, oven, magnetron, toaster, kookgerei. Verder zijn er een vaatwasmachine, wasmachine, koffiemachine aanwezig.

Op de begane grond vindt u in de hal een toilet. Eveneens vindt u hier de eerste slaapkamer met 2 enkele bedden en de eerste badkamer met wastafel, douche en toilet.

Op de eerste verdieping vindt u 5 aparte slaapkamers voor 2 personen. Van deze kamers zijn er 2 slaapkamers met tweepersoonsbedden en de andere 2 kamers beschikken over elk 2 enkele bedden. Ook kunt u hier gebruik maken van de overige 2 badkamers met wastafel, bad, douche en toilet.

Buiten ziet u een zwembad van 10×4 meter en een groot terras met 2 hangmatten. Ook kunt u gratis gebruik maken van de biertap waar u van de eigenaar een vat bier van 30 liter mag nuttigen al welkomstdrank.

De villa beschikt over centrale verwarming, airconditioning. Buiten aan het zwembad zijn voldoende ligbedden en parasols. Ook is er genoeg parkeerruimte aan de villa. Wij kunnen u namens Govilla Moderne Vakantiehuizen adviseren bij het huren van een goede huurauto. Deze organisatie staat bekend vanwege zijn goede service en de auto’s zijn maximaal verzekerd. Bij uw aanvraag tot reservering zullen we u deze informatie sturen.

 

 

 

De omgeving tussen de Playa de Palma en de hoofdstad Palma kenmerkt zicht als een natuurgebied waar de rust heerst. Er zijn weilanden en bossen en hier geniet u van het mooie weer en rust maar toch op zeer korte afstand van de beleving van de stad Palma en het toerisme van de Playa met El Arenal als bekende badplaats.

De haven van Palma is snel te bereiken evenals de Passeo Maritimo, het uitgaansleven in de haven van Palma. Voor een fijne excursie is de treinrit met het houten treintje van Palma naar Puerto Soller aan te bevelen.

Indien u een auto wenst dan kunnen wij u namens Govilla een goede aanbieder aanbevelen met een uitstekende service op het gebied van autohuur.

Prijzen per week

november en december: 

kerst en oud en nieuw per week: 2350,-

januari t/m februari: 1899,-

maart:

april: 3100,-

mei: 3500,-

juni: 4390,-

juli en augustus: 4999,-

september: 3890,-

oktober: 3250,-

schoonmaakkosten: 80,- euro per verblijf

borgsom: 1000,- euro ter plaatse met creditcard-garantie mogelijk

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Een greep uit ons aanbod


Villa "Dunes de la Mer" in Koksijde aan zee (20 personen)

Grote villa voor een grotere groep vrienden of familie, op 250 meter van het strand, gelegen aan de voet van de duinen in de Belgische kustplaats Koksijde aan Zee. Weekenden en midweken mogelijk. Villa met 7 slaapvertrekken en 3 sanitaire ruimtes.

Bekijk de villa

Vakantiehuis "Strandvreugd", Koksijde (6 personen)

Vakantiehuis met 3 slaapkamers en 1 badkamer, wifi, gelegen op 500 meter van het strand van Koksijde aan zee. Rustig gelegen, kindvriendelijk vakantiehuis op wandelafstand van strand en zee en op korte afstand van het centrum.

Bekijk de villa

Villa "Hajduk" in Brela (8)

Luxe villa op 100 meter van het strand in het gezellige plaatsje Brela aan de Makarskariviera, op 50 kilometer ten zuiden van Split, met fraai zwembad, 4 slaapkamers en 3 badkamers.

Bekijk de villa