Luxe villa gelegen in het noordoosten van het eiland Mallorca. In de baai van Pollenca waar u buiten het massa-toerisme vakantie viert zoals u dat graag wens. In een rustgevende omgeving met een verwarmd zwembad, veel ruimte in en om de villa, een recreatieruimte met groot poolbiljart.

De ideale locatie voor een gezin met kinderen maar natuurlijk ook als vriendengroep. Buiten ziet u een prachtig zwembad omringd door ligbedden en parasols. De omheinde tuin geven u de volledige privacy. In de villa ziet u modern interieur. Er is een sat-tv in de woonruimte en u kunt gebruik maken van een goede wifi verbinding in de gehele villa. Eveneens is er airconditioning in de villa. De eethoek is geschikt voor 8 personen en grenst aan de moderne designkeuken. Deze keuken is voorzien van een kookeiland met kookplaten, koelkast, vrieskist, magnetron, vaatwasmachine en kookgerei. De koffiemachine ontbreekt niet en in de ochtend kunt u heerlijk genieten van een ontbijt aan het zwembad op uw eigen terras.

Er zijn op de verdieping 4 aparte slaapkamers waarvan 2 kamers met tweepersoonsbedden een 2 kamers met elk 2 enkele bedden.  Elke slaapkamer beschikt over een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet.

 

 

De concerten tijdens de inter­nationale muziekweken in de kruisgang van het voormalige do­minicaner klooster Santo Domin­go spelen een uiterst belangrijke rol. In deze periode van eind au­gustus tot begin september is Pol­lença een trekpleister, zowel voor toehoorders en uitvoerenden, als voor buitenlandse investeerders. Menigeen verwierf in de huerta een sprookjesachtig mooie finca met een oud huis en een nieuw zwem­bad. Een columnist schreef met het oog op het maatschappelijke leven op Mallorca al rond de eeuwwisseling: ‘De mensen van smaak gaan naar Pollença . Of ze gaan naar Port de Pollença, het 5 km verder in de richting van de zee gelegen vakantieoord. De vis­sershaven heeft zijn betekenis ver­loren; de jachthaven is klein en geldt als exclusief. Het gebied biedt weergaloze mogelijkheden om te zeilen.

 

 

 

 

Deze weinig toeristische provin­ciestad (12.000 inwoners) ligt met het strand in de rug naar het don­kere gebergte van de Tenelles toegewend. Inwoners uit Alcudia, die in de 14e eeuw voor de voortdurende overvallen van de piraten landinwaarts waren ge­vlucht, gaven de stad de naam van de oude Romeinse nederzetting Pollentia. Die bevond zich op de plek waar nu het huidige Alcudia ligt. Zoals Pollença er nu uitziet, stamt de stad uit de 16de eeuw. In 1552 werd Pollença namelijk door piraten volledig in de as gelegd. Meteen begon men met de we­deropbouw. Kenmerkend voor de stad zijn de smalle, kronkelige straatjes, die aan een Moorse medi­na doen denken.

Ook de kerken maken een bescheiden indruk, zoals de bijna sobere, in 1236 ge­wijde parochiekerk Santa Maria de los Ángeles, die in de huidige vorm uit de 18de eeuw stamt, en de oude jezuïetenkerk Montesión van 1697, naast het stadhuis. De stad is gelegen aan een heuvel, de Puigde Calvari, van 170 m hoogte. Achter de Plaça Major ligt de uit 365 treden bestaande steile trap die naar de top voert. Bovenop de top, naast de kleine romaans­ gotische kapel, overziet u niet alleen de stad, maar ook het weel­derige parklandschap aan de over­zijde van de Torrent Sant ]ordi. Over de drooggevallen, vroeger met snelstromend water gevulde bergbeek welft de Romein­se brug uit de Klassieke Oudheid, de enige overgebleven getuige van de Romeinse tijd in deze streek.

Prijzen per week

maart: 2690,-

april: 2790,-

mei: 2750,-

juni: 3350,-

juli: 4500,-

augustus: 4650,-

september: 3500,-

oktober: 2800,-

november en december: 2350,-

kerst en oud en nieuw per week: 2550,-

schoonmaak: 80,- per verblijf

 

 

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Appartement "Volare", Termini (6)

Kleinschalig appartementengebouw met een groot zwembad, zeezicht en op 15 kilometer ten zuiden van Sorrento, op 3 kilometer van het strand. Twee aparte slaapkamers en 2 extra bedden in de woonruimte.

Bekijk de villa

Appartement aan zee "Portinero" Col d-Rabassa (2-4 personen)

Luxe appartement voor 2 personen op 50 meter van het strand van Portitxol, nabij de hoofdstad Palma. Direkt aan het strand van Col den Rabassa met zeezicht.

Bekijk de villa

Vakantiehuis "Westerland", Sylt (6)

Adem de zuivere zeelucht van het eiland Sylt, ervaar de luxe op het eiland, een droombestemming, ver weg en toch dichtbij. Villa met 3 slaapkamers en 3 badkamers aan zee.

Bekijk de villa