Sluiten

Geniet u hier in het westen van Kreta van alle luxe die de villa Alexandris u te bieden heeft. Hier voelt u zich zoals de heersers van Griekenland zich voelden in de oude tijden, levend in luxe met een prachtig uitzicht op zee en gelegen op 400 meter van het strand.

De villa staat nabij het kleine dorpje Kalathas en Chorafakia, op 10 kilometer ten noordoosten van Chania, de prachtige stad welke bekend staat vanwege de Turkse overheersing en de daardoor overgebleven moskee en minaretten in de stad.

Zeer rustig gelegen en op hoogte biedt de villa een fraai uitzicht over zee. De stranden vindt u onderaan de villa op 400 meter. Uiteraard zijn dit bijna privéstranden te noemen omdat er geen toeristen in massa naar deze stranden komen omdat de hotels in andere delen gelegen zijn.

De luxe villa op Kreta beschikt over een grote woonruimte welke door een kunstenaar is ingericht met mooie, mediterrane kleuren. Er zijn comfortabele stoelen en banken en elke kamer beschikt over een flatscreen. De grote keuken beschikt over alle kookfaciliteiten en o.a.: vaatwasmachine, wasmachine, kookgerei, koelkast, vrieskist, koffiemachines, kookplaten, oven, magnetron, wasmachine.

Er zijn in de villa 6 aparte slaapkamers. Vijf kamers zijn ingericht met een tweepersoonsbed en een kamer met 2 enkele bedden. Er zijn 5 aparte badkamers waarvan een badruimte met bad, wastafel, douche, toilet. Alle andere badkamers beschikken over wastafel, douche en toilet en zijn toegankelijk vanuit 4 slaapkamers. Er is verder nog een enkel bed die u kunt plaatsen waar u wenst.

Buiten aan het grote zwembad vindt u een ruim terras met ligbedden, buitendouche, parasols en een aparte eethoek overkapt, voor 13 personen.

Het strand van Kalathas ligt aan de westzijde van het Akrotiri schiereiland, even ten oosten van Chania. Het is een klein maar mooi zandstrand waarop een rivier uitkomt. Het strand is ongeveer 150 meter lang en vrij breed. Het is een echt zandstrand en heeft een beetje een driehoekige vorm. In het begin is de zee vrij ondiep en loopt geleidelijk af waardoor het gechikt is voor kinderen. Op het strand staan parasols en zonnebedjes. Het strand kijkt uit over een eilandje dat voor de kust ligt. Er zijn twee taverna’s bij het strand en twee supermarktjes. In de omgeving van Kalathas zijn heel veel nieuwbouwhuizen te koop.

Chania stad is de hoofdstad van het gelijknamige departement Chania. Het heeft zowel Turkse als Venetiaanse elementen die nog grote delen van de stad sieren. Het is een heel oude stad,in   de Minoische tijd was het, na Knossos, de belangrijkste stad. Alleen   met een andere naam: Kydonia. Vooral uit het Venetiaanse tijdperk zijn   nog tal van monumenten overgebleven, toen heette de stad “La Canea”. Aan de haven langs de kade staan   nog veel van die grote Venetiaanse huizen, met daartussen heel smalle   straatjes, met veel gezellige winkeltjes. Het uitgaansleven is hier erg   leuk en dineren bij een van de restaurants bij het haventje is aan te   raden. Stranden zijn volop te vinden in de omgeving van Chania.

Prijzen per week

maand prijs per week
januari € 6.850,-
februari € 6.850,-
maart € 6.850,-
april € 7.250,-
mei € 7.250,-
juni € 7.250,-
juli € 9.100,-
augustus € 9.100,-
september € 7.750,-
oktober € 7.250,-
november € 6.900,-
december € 6.900,-
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Een greep uit ons aanbod


Villa “Rey del Mallorca”, Son Gual (14 personen)

Luxe villa op 2 kilometer buiten het plaatsje Son Gual op ca. 7 kilometer van zee en de Playa de Palma, El Arenal. Rustige lokatie, ideaal voor familie en vriendengroep die niet te ver van al het vertier willen verblijven die de Playa de Palma te bieden heeft. Son Gual is als kleine Urbanizacion de […]

Bekijk de villa

Villa "Zeestroom" in Oostduinkerke aan Zee (10 personen)

Moderne, witte villa gelegen tussen het helmgras, aan de voet van de duinen en het strand van Oostduinkerke aan de Belgische kust. Villa met 5 slaapkamers en 2 badkamers.

Bekijk de villa

Villa Westende aan zee – Westende

Vakantiehuis voor 20 personen met 5 slaapkamers, 3 badkamers, sauna, jacuzzi, op 400 meter van het strand van Westende-Bad aan de Belgische kust.

Bekijk de villa