Sluiten

Kindvriendelijke villa met zwembad, wifi, airconditioning op korte afstand van het strand.

De villa staat nabij het dorpje Presika, niet ver van zee, ca 2,5 kiilometer vanaf het strand.

In Presika vindt u de eerste behoeften zoals supermarkt en restaurants, eveneens op 2,5 kilometer. In dit rustige gebied kunt u heerlijk genieten van uw zonrijke vakantie.

In de woonkamer ziet u moderne meubels, een sat-tv, internet en dvd. Er is airconditioning in de villa aanwezig. Er is een grote keuken met alle moderne faciliteiten: kookplaten, oven, koelkast, vrieskist, magnetron, vaatwasmachine, wasmachine, koffiemachine.

Er zijn in de villa 3 aparte slaapkamers allen met tweepersoonsbedden. Op de verdieping is een aparte ruimte waar 2 aparte bedden zijn geplaatst wanneer u met meer dan 6 personen wilt veblijven. U kunt gebruik maken van 2 badkamers. Een badkamer met wasbak, douche en toilet en een badkamer met wasbak, bad, douche en toilet.

Buiten kunt u vanaf het terras naar het zwembad. Ligbedjes en parasols zijn aanwezig.

 

 

Gelegen langs de oostkust van het Istrische schiereiland, ongeveer veertig kilomerter van Pula en zestig kilometer van Rijeka, is Presika het geschiedkundige en administratieve centrum van Oost-Istrië dat al in de 2d eeuw voor Christus bewoond was.

Wandelend door de geschiedenis van het Middellandse zeegebied en Europa zult u zeker lokken het zicht op de stadsloggia en de vele paleizen, middeleeuwse forten en de kerktoren uit de 17de eeuw – het hoogste punt vanaf waar u een schitterend uitzicht heeft op Rabac en de Kvarner-baai.

Vanaf Presika heeft u een schitterend uitzicht op Rabac, ooit een vissersplaatsje, vandaag de dag een toeristische bestemming met een goed bewaard gebleven omgeving en die terecht de naam ‘de parel van de Kvarner’ genoemd wordt.

Prijzen per week

maart t/m april: 1490,-

mei: 1680,-

juni: 1780,-

juli en augustus: 2499,-

september: 1690,-

oktober: 1490,-

november: 1480,-

schoonmaakkosten: 75,-

 

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Een greep uit ons aanbod


Vakantiehuis "Merlimont", Cucq sur Mer (6 personen)

Vakantiehuis met 3 slaapkamers en 2 ruime badkamers direkt aan het strand van Cucq sur Mer op 5 kilometer ten zuiden van Etaples.

Bekijk de villa

Villa Balneario, Palma de Mallorca (13 personen)

Luxe villa voor 13 personen met 6 slaapkamers, 3 badkamers, wifi, groot zwembad van 12×5 en omheinde tuin. Rustig gelegen vakantiehuis in een rustige wijk net buiten de hoofdstad Palma. Kindvriendelijke villa tevens geschikt  voor bedrijfsuitje of vriendengroep. Ook verhuur voor 4 dagen buiten het hoogseizoen.

Bekijk de villa

Villa "a la Cote d’Azur" in Grasse (8)

Een moderne villa nabij Grasse, met prachtig zwembad en terrasplateau is omringd door een mediterrane tuin, prachtig uitzicht over de Middellandse zee. Villa met 4 slaapkamers en 4 badkamers.

Bekijk de villa