Sluiten

Het oude kapiteinshuis is geheel opgeknapt en omgetoverd in een modern vakantiehuis. Het vakantiehuis heeft veel ruimte omliggend. U kunt hier heerlijk genieten van het mooie weer. Gelegen op 300 meter van het strand voelt u zich hier op uw gemak, ook in de wintermaanden, wanneer u thuis komt van een lange strandwandeling. De woonkamer is voorzien van comfortabel interieur. De keuken is ingericht met een aanrecht voorzien van koelkast, vriesvak, oven, kookplaten, koffiemachine, kookgerei.

U kunt gebruik maken van 3 slaapkamers waarvan 1 kamer met tweepersoonsbed en 2 kamers met 2 enkele bedden. De bedden zijn opgemaakt. Er zijn 2 badkamers in het huis waarvan 1 badkamer met bad, douche en toilet en de andere badkamer met douche, wastafel en toilet.

 

 

 

 

Het eiland Sylt in de Noordzee is perfect voor een strandvakantie in Duitsland. Sylt is het meest noordelijke Waddeneiland van Duitsland. Een eiland dat alle eigenschappen heeft van de Waddeneilanden en nog een paar unieke die alleen Sylt heeft. Waar anders kan je zo’n grote concentratie Duitse VIP’s spotten? Welk ander Waddeneiland heeft kliffen? En op welk Waddeneiland kan je in een restaurant met Michelin-sterren eten? Wat de Hamptons zijn voor New York, is Sylt voor Hamburg.

Het eiland Sylt in de Noordzee in Duitsland heeft prachtige zandstranden. Ideaal voor uw volgende vakantie. Sylt mag dan hip en mondain zijn, het is nog steeds een van de mooiste plekjes in het noorden van Duitsland. Ongeveer de helft van het eiland is beschermd natuurgebied en het hele eiland is beschermd als onderdeel van de Waddenzee. Sylt is een 40 kilometer lang zandstrand met aan de ene kant de branding van de Noordzee en aan de andere kant het rustige water van de Waddenzee. Achter het strand en de duinen is een smalle reep groen voor bebouwing en agrarische activiteiten. Haaks op het lange strand van Sylt staat het groene gedeelte van het eiland.

Het rode klif bij Kampen en de zandstranden zijn de belangrijkste bezienswaardigheden op het eiland Sylt in Duitsland. De duinen op Sylt zijn hier en daar volstrekt uniek. Bij het plaatsje Kampen is er het Rote Kliff. Dit is een 25 meter hoge koperkleurige duinwand. Er zijn nog meer kliffen zoals het Morsum Kliff, het Grüne Kliff en het Weiße Kliff. Bij List, het noordelijkste stadje op Sylt ligt het natuurreservaat van de wandelende duinen. Deze 1000 m lange en 30 m hoge duinen van kwartszand verplaatsen zich naar het oosten met een snelheid van 6 m per jaar.

De oneindige zandstranden op het waddeneiland Sylt in de Noordzee trekken veel vakantiegangers naar Noord-Duitsland. De stranden op Sylt zijn mooie witte zandstranden. Op Sylt is het mogelijk om kilometers over het strand te lopen met de wind in de rug en dan met de bus terug te gaan. Vooral de zuidelijke poot van het eiland wordt relatief weinig bezocht en dus is het mogelijk daar helemaal alleen over het strand te wandelen. Speciaal Sylts zijn de rieten strandstoelen: de stoelen voorzien van een chip zodat ze vanuit het hotel via internet te reserveren zijn.

Overdag lokken de witte stranden, de duinen en de heidevelden, maar ’s avonds is er op Sylt een echt mondain uitgaansleven. In alle stadjes zijn eethuisjes, restaurants, bars en disco’s, maar er zijn er een paar die de roddelpers toch regelmatig halen. Wie mee wil tellen, moet gezien zijn in de Pony Club in Kampen, de club die in 1961 al hip was en het al die decennia lang is gebleven. Het grootste dorp van eiland, Westerland is het centrale uitgaanscentrum en dit is ook waar de grote strandfeesten, maar ook de klassieke concerten zijn. Westerland heeft ook een chic casino, gevestigd in het voormalige stadhuis. Het lijkt gewoon een strandtent, maar een van de originelere restaurants op het eiland is Sansibar in het plaatsje Keitum. Gezien de prijzen van de gerechten is het zinvol om er slechts één keer te eten. Maar die ene keer is het wel waard! De Pony Club en de Sansibar hebben overigens elk een eigen kledinglijn.

Prijzen per week

januari t/m maart: 1250,-
april en mei: 1549,-
juni t/m augustus: 1875,-
september t/m december: 1549,-
kerst en oud en nieuw op aanvraag.

Bijkomende kosten:
Schoonmaakkosten: 130,-

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Een greep uit ons aanbod


Chalet "Barbara", Seefeld regio (14)

Groot en modern chalet, op 10 kilometer buiten Seefeld, voorzien van eigen wellnessruimte, 5 slaapkamers en 3 badkamers.

Bekijk de villa

Villa "Appolonia" in Kalives Beach, West-Kreta (8 personen)

Moderne villa nabij Chania, met privézwembad, in de heuvels gelegen en geschikt voor 8 personen. Villa met 4 slaapkamers en 3 badkamers in het westen van Kreta.

Bekijk de villa

Villa "Ventimiglia sul Mare" in Vallecrosia (6)

Luxe villa voorzien van fraai zwembad met tuin en uitzicht op zee, op 5 kilometer buiten Ventimiglia, met 3 slaapkamers en 2 badkamers, wifi en buitenjacuzzi. Een van de mooiste lokaties aan de Ligurische kust.

Bekijk de villa